148 Corturi Munte, Camping & Expeditie (3), Pret de la 6 lei

Corturi Munte, Camping & Expeditie

Filters

Corturi Munte, Camping & Expeditie 

Sunt 148 produse.
Vizualizare 49 - 72 din 148 produse

Corturi, rucsaci de munte, saci de dormit, saltea autogonflabila si bete de trekking reprezinta echipamentul minim necesar pentru o drumetie la munte reusita si confortabila.

Pentru a putea beneficia de confort sporit, trebuie sa ai in dotare un cort care sa indeplineasca anumite caracteristici tehnice precum: capacitatea (numarul de persoane), sezonul (vara, iarna, 3 sezoane, extreme), greutatea (de preferat o greutate redusa, in special pentru corturile pe care le vei avea la tine in rucsac in timpul drumetiei), impermeabilitatea foliei exterioare cat si impermeabilitatea la nivelul solului, numarul de intrari si nu in ultimul rand numarul de dormitoare.

La MagazinOutdoor.ro gasesti intreaga gama de corturi pentru orice tip de activitate ti-ai propus, fie ca este drumetie la munte, backpacking, mountaineering, camping, expeditie sau camping cu corturi de familie. Experienta la cort poate fi una foarte placuta daca iti alegi echipamentul potrivit. Asadar, iti prezentam mai jos cateva tipuri de corturi din care sa alegi, in functie de tipul de activitate pe care il vei practica.

Corturi camping:
Cele mai frumoase locuri din tara pot fi vazute "la pas", iar de innoptat poti innopta la cort. Fie ca vorbim de camping in zona de munte sau camping pe plaja, atunci cand iti alegi un cort camping profesional trebuie ca acesta sa fie cat mai usor posibil (de cele mai multe ori il vei cara in rucsac), sa fie dotat cu plasa de tantari si sa aiba o impermeabilitate cat mai mare, astfel incat tantarii si ploaia sa nu iti strice weekend-ul sau vacanta. Daca vei sta in camping la mare si mergi cu masina, atunci greutatea nu trebuie sa fie una foarte redusa, intrucat vei cara cortul in portbagajul masinii.

Corturi de munte
Cand vine vorba de ales un cort munte, trebuie sa tii neaparat cont de greutatea acestuia (cu cat mai usor cu atat mai bine), de impermeabilitate (de obicei impermeabilitatea foliei exterioare trebuie sa fie de minim 3000 mm H2O) si de forma acestuia (un cort cu forma aerodinamica va rezista mult mai bine pe creasta, cand e vant puternic, decat unul cu forma rotunda). Sezonul in care vei folosi cortul este si el important, in oferta noastra existand corturi vara, corturi iarna si corturi 3 sezoane (destinate sezoanelor primavara, vara, toamna).

Corturi expeditie
Atunci cand alegi un cort de expeditie, pe langa impermeabilitate, al doilea factor pe care trebuie sa il iei in considerare este greutatea acestuia. In general, acest tip de cort este destinat pentru una, maxim doua persoane si are o greutate de deseori nu depaseste 2 kg. Ca si deosebire fata de celelalte tipuri, corturile de expeditie au in componenta asa numita "fusta de zapada" (o bucata extra de material, dispusa in jurul cortului, care te fereste de zapada purtata de viscol.

Corturi familie
Cand toata "trupa" merge cu tine cu cortul, inclusiv cei mici, este indicat sa alegi un cort de familie. Principala caracteristica a acestor tipuri de corturi este capacitatea (numarul de persoane variind de la 4 la 8-9 persoane). Intrucat adapostesc un numar mare de oameni, ele au o greutate considerabil mai mare decat un cort cu o capacitate de 2-3 persoane si acestea vor putea fi transportate doar in portbagajul masinii.