Cum a aparut airsoft-ul?

Airsoft-ul a aparut pentru prima data in Japonia. Legile japoneze sunt foarte stricte in ceea ce priveste detinerea unei arme de foc: acesta a fost lucrul care a declansat crearea de replici fidele ale armelor de foc, asa numitele replici airsoft. In acest fel, toti cei care isi achizitionau o replica airsoft puteau “simti” cum e sa tii in maini o arma (care avea caracteristici aproape identice cu armele reale: material, aspect si forma, greutate, etc). Replicile airsoft create au luat forma exacta a celor trei tipuri de arme: replici airsoft electrice, replici airsoft sniper si pistoale airsoft.

Astfel a detine o replica airsoft este un lucru perfect legal deoarece replicile airsoft folosesc munitie inofensiva: bile de plastic (sau BB’s in limbaj de specialitate).

Imediat dupa aparitia replicilor airsoft in Japonia a inceput era sportului numit airsoft. Acest sport a devenit foarte popular si in alte tari, precum cele din Europa, Statele Unite ale Americii cat si in multe altele.

Sportul numit airsoft a devenit extrem de iubit in randul persoanelor de toate varstele, de la adolescenti la foste cadre militare.

Exista mai multe tipuri de jocuri airsoft care se practica: scenarii militare (MilSim), free for all, CQB-Urban, etc.

In afara de folosirea la jocurile de airsoft, replicile airsoft sunt folosite si de catre cadrele armatei, in scop de antrenament. Printre cele mai intalnite replici airsoft folosite la antrenamentul cadrelor din armata se numara replicile sniper, pistoalele, celebra AK47 dar si replica M4.

Read previous post:
4 metode de a cere ajutor atunci cand te-ai ratacit

S-ar putea sa ti se intample si tie. S-ar putea sa te ratacesti intr-una din drumetiile pe munte sau intr-una

Caracteristicile unei lanterne profesionale

Nimic nu este mai rau decat sa te prinda intunericul si sa nu ai asupra ta o sursa de lumina.

Castigatorul unui briceag Victorinox Hiker

Concursul care a avut ca premiu briceagul Victorinox Hiker s-a incheiat astazi. Multumim tuturor participantilor! Castigatorul concursului este site-ul Piatra

Close