Romania frumoasa. Povesti si aventuri cu Summit Adventure

Summit Adventure - harta

Iesirile in natura sunt unul din cele mai bune moduri de a ne relaxa mintea si trupul, de a ne elibera de stres, de a ne umple cu energie si multe amintiri frumoase. Poteci si trasee ce strabat frumusetile naturale ale Romaniei sunt multe si diverse ca relief, lungime si dificultate, astfel incat fiecare dintre noi poate gasi varianta potrivita pentru preferintele sale. Insa, de cele mai multe ori, informatiile necesare pregatirii unei ture nu se gasesc sintetizate intr-un singur loc, procesul de planificare fiind unul destul de lung si anevoios.  Avem insa, de acum, o buna sursa de inspiratie.

Informatii utile pentru o excursie reusita

Daca esti in cautare de sfaturi de calatorie utile, bine sintetizate, atat de necesare cand vrei sa pleci intr-o iesire de weekend sau o vacanta, te poti indrepta cu incredere catre blogul Summit Adventure .

Summit Adventure este proiectul a doi tineri, Sergiu si Patricia, pasionati de munte si natura, ce strabat cu drag atat potecile de munte, cat si locurile pline de istorie din Romania.

Summit Adventure - fondatori

Blogul lor te va purta printre obiectivele naturale si culturale ale tarii, cu multe povesti aventuroase din ture, toate informatiile fiind astfel sintetizate incat tu sa gasesti de la timpi de parcurgere, trasee posibile, echipament, rute de acces, locuri de interes, harti, pana la poze care reflecta realitatea si descrieri detaliate ale turelor si obiectivelor.

Summit Adventure 2

File cu povesti si aventuri, cu sfaturi pentru tine

Poteci stancoase, chei, munti, file de istorie, aventura, explorare… igredientele din cartea cu amintiri ale celor doi autori, stranse cu grija impreuna in ultimii 7 ani, ce le vei regasi in turele povestite pe blog, la care se adauga toate informatiile de care ai nevoie sa vizitezi locurile descrise, te vor ajuta sa iti planifici o excursie reusita.

Schi de tura, biserici fortificate, Apuseni, Tara Hategului, Bucegi, Banatul Montan, Fagaras, Retezat, chei diverse, Ciucas… locuri frumoase, cu povesti pe masura, toate vor fi stranse si puse la dispozitia ta pe filele blogului. Romania are insa o multitudine de locuri frumoase de vizitat, iar Sergiu si Patricia doresc sa faca cunoscute cat mai multe din obiectivele turistice din tara care merita cu adevarat vazute, explorandu-le si prezentandu-ti-le pe blog.

Summit Adventure 3

 

Cunoaste-ti tara, exploreaza Romania

Exista taramuri magice peste tot in lume, dar parca nicaieri nu-i ca acasa. Ce te faci insa daca acest farmec de acasa nu-ti este asa de cunoscut?

Summit Adventure se dedica promovarii atractiilor turistice relevante din Romania, de la cele mai vizitate, pana la cele care nu sunt atat de cunoscute, dar care sunt foarte interesante si merita cu siguranta vazute. Autorii blogului sunt adeptii unui turism responsabil, cu respect fata de locurile ce le viziteaza, viziunea lor fiind sa constientizeze societatea de frumusetiile existente in aceasta tara, pentru a fi apreciate, vizitate, ocrotite si dezvoltate corespunzator, sprijinind  astfel evolutia turismul romanesc. Materialele de pe blog iti aduc mai aproape reusita excursilor pe frumoasele meleaguri ale Romaniei.

Summit Adventure - harta

Informeaza-te si urmareste si tu aventurile pe blog si pe facebook.

Cat de bun a fost acest articol? Da click pe stelute pentru a vota.