Jacheta barbati Bergans Viul albastra windproof - MagazinOutdoor.ro

Jacheta barbati Bergans Viul albastra windproof

Bergans

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra


Cumpara produse similare
achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Jacheta barbati Bergans Viul albastra windproof

Bergans Viul este conceputa pentru toate activitatile outdoor, fiind usoara, cu design modern si volum mic de impachetare.
Construita cu tehnologii windproof si water-repellent Pertex Classic Eco, din 100% poliester reciclat, aceasta este ideala pentru activitati de mare intensitate si ofera protectie impotriva vantului. Datorita acestei tesaturi, geaca Viul se usuca repede, respira si are greutate redusa. De-asemenea aceasta este captusita pe interior cu material din lana Merino.

Viul de la Bergans este prevazuta cu doua buzunare laterale, cu inchidere cu fermoar, concepute astfel incat acestea sa nu interfereze cu centura de sold atunci cand se foloseste rucsacul. De asemenea, pentru asigurarea ventilatiei, geaca este prevazuta pe laterale cu material suprapus fara inchidere suplimentara. Marginile gecii sunt intarite cu elastic pentru o fixare mai buna. 
Geaca Bergans Viul prezinta semnul bluesign®.

SISTEMUL BLUESIGN®

Sistemul bluesign® reprezinta solutia pentru productia textila sustenabila. Substantele periculoase pentru organism sunt eliminate chiar de la inceputul procesului de productie si controleaza standardele de productie la un nivel inalt si nedaunator pentru mediul inconjurator. Astfel ca produsul final respecta toate cerintele in raport de siguranta pentru utilizator, devenind totodata parte din sistemul de productie sustenabil. 

Modelul Viul este conceput special pentru activitati cu efort intens, indeosebi pentru ski de turaalergare sau bicicleta. Datorita caracteristicilor tehnice poate fi utilizata in orice activitate outdoor cum sunt: ture pe muntehikingmountaineering, trekking etc.

CARACTERISTICI JACHETA BERGANS VIUL

  • greutate 380 g (marimea L)
  • material windproof si water-repellent Pertex Classic Eco
  • buzunare multiple
  • margini intarite cu elastic
  • spate prelungit
Gen Barbati

Scrieţi o recenzie

Jacheta barbati Bergans Viul albastra windproof

Jacheta barbati Bergans Viul albastra windproof

Bergans Romania - echipament munte, drumetie & camping la retailer autorizat Bergans Romania. Toata gama disponibila: rucsaci munte, saci de dormit, saltele, jachete, pantaloni, caciuli, sosete pentru barbati, femei & copii.