Binoclu Bushnell 10 X 50 Legend black - MagazinOutdoor.ro

Binoclu Bushnell 10 X 50 Legend black

Bushnell

VB.BB1050W

1 402,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Binoclu Bushnell 10 X 50 Legend black

Producator: Bushnell

Factor de marire: 10X

Diametru obiectiv: 50

Legenda revine, cu un design complet nou. Ergonomia acestuia vă oferă o prindere sigură, cu carcasă mai ușoară decât a predecesorul său. Sistemul optic din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă o rezoluție, contrast și transmisie a luminii remarcabile. Combinat cu o construcție impermeabilă IPX-7 testată la 1 metru timp de 30 de secunde și cu strat de protecție RainGuard HD pentru optică, acest binoclu va rezista celor mai dure condiții de utilizare.

- CONSTRUCȚIE IMPERMEABILĂ CU PROTECȚIE LENTILE RAINGUARD: Construcția impermeabilă IPX7 este testată prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute. Combinația dintre clasificarea IPX7 și Rainguard înseamnă că acest binoclu este gata să înfrunte cele mai dure elemente ale naturii.
- SISTEM OPTIC COMPLET MULTI COATED, TOT DIN STICLA: Un sistem optic complet multi-acoperit din sticlă îmbunătățește contrastul, rezoluția și transmisia luminii. Finisajele de înaltă calitate, cauciucul moale la atingere și textura metalului periat oferă performanță într-un design modern, cu aspect deosebit.
- TEXTURA AGRESIVĂ PENTRU PRINZĂ OPTIMĂ ȘI CARCAȘĂ DIN CAUCUC PENTRU PROTECȚIE LA ȘOCURI : Ergonomie, cu cauciuc moale la atingere și textură pentru prindere ușoară. Textura de prindere ușoară de-a lungul părților laterale și puntea binoclului reduce șansa de cădere și oferă o senzație de încredere ... chiar și cu o singură mână.
- CONSTRUCȚIE UȘOARĂ A CORPULUI PENTRU CONFORT LA UTILIZARE TOATĂ ZIUA: Toate elementele optice din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Rotița de focalizare ultra-finată vă permite să vă concentrați rapid asupra subiectului pentru o definiție perfectă atunci când aveți nevoie.
- ADAPTOR PENTRU TRIPOD

- Acoperire lentile: Fully Multi-Coated
- Sticlă prisme : Prism Glass BaK-4
Model prisme : Roof
- Rezistență lwaterproof: IPX7
- Waterproof/Fogproof: IPX7
- Protecție lentile EXO Barrier
- Ultrawide Band Coating
- Lead Free Glass

Culoare Negru
Activitate Vanatoare
Factor de marire 12x
Diametru obiectiv 50 mm
Tip produs Binoclu

Scrieţi o recenzie

Binoclu Bushnell 10 X 50 Legend black

Binoclu Bushnell 10 X 50 Legend black

Bushnell Romania - echipament vanatoare & outdoor, cu garantie, de la retailer autorizat Bushnell Romania. Intreaga gama de binocluri & lunete de vanatoare Bushnell disponibila: Trophy, Legend, Powerview, Legacy.