Ceas Garmin Instinct 2 Solar tactical edition 45 mm - MagazinOutdoor.ro

Ceas Garmin Instinct 2 Solar tactical edition 45 mm

Garmin

HG.010.02627.03

2 227,00 RON TVA inclus

Tel: 021.555.31.53

Nota: Produsele se pot ridica de la punctul de ridicare dupa confirmarea telefonica.

Disponibilitate: INDISPONIBIL

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Ceas Garmin Instinct 2 Solar tactical edition 45 mm

DE CE SĂ ÎNDEPLINEŞTI DOAR MISIUNEA? PREIA CONTROLUL.
Acest ceas inteligent robust cu GPS are funcţii tactice şi încărcare solară pentru a te menţine în mişcare.

- Funcţiile specifice tactice includ compatibilitatea cu modul de vedere pe timp de noapte şi multe alte funcţii pentru operaţiuni pe teren.
- Rămâi în misiune până o termini datorită duratei nelimitate de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent cu încărcare solară1.
- Rezistenţa conform standardelor militare te va susţine fără rezerve.
- Antrenează-te în stilul tău, cu aplicaţii de sport integrate, direct de la încheietura mâinii.
- Extinde-ţi limitele, dar rămâi pe drumul cel bun prin accesul la mai mulţi sateliţi.
- Înţelege-ţi corpul mai bine cu o monitorizare a sănătăţii 24/7.

CONSTRUIT PENTRU ANDURANŢĂ
Acest ceas robust este rezistent la apă la 100 de metri şi are rezistenţă termică şi la şocuri. În plus, datorită carcasei din polimer ranforsat cu fibre şi întărită chimic şi sticlei Corning® Gorilla® rezistentă la zgârieturi, acest dispozitiv este construit pentru anduranţă.

PROIECTAT SĂ ŢI SE POTRIVEASCĂ
Culorile îndrăzneţe, afişajele cu un contrast ridicat şi alternativele privind dimensiunile te ajută să arăţi lumii că îţi trăieşti viaţa în stilul propriu.

BUCURĂ-TE DE VIAŢĂ CU O BATERIE MAI PUTERNICĂ
Ai mai mult timp la dispoziţie decât niciodată datorită încărcării solare pentru o durată nelimitată de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent1. În plus, gestionarea alimentării îţi permite să prelungeşti durata de viaţă a bateriei controlând care setări şi senzori consumă energie.

COMPATIBILITATE CU VEDEREA PE TIMP DE NOAPTE
Comută între vederea pe timp de zi şi cea pe timp de noapte cu un ecran proiectat să fie lizibil cu ochelarii pentru vedere pe timp de noapte.

MODUL DISIMULARE
Activează modul Disimulare pentru a opri stocarea şi partajarea poziţiei tale GPS şi pentru a dezactiva conectivitatea şi comunicaţiile wireless.

GPS ÎN FORMAT DUAL
Coordonatele GPS în format dual cu referinţe pentru latitudine şi longitudine oferă o conştientizare situaţională fără egal.

COMUTATOR ŞTERGERE
Dacă securitatea devine o problemă, comutatorul de oprire de urgenţă şterge toată memoria cu datele utilizatorului de pe dispozitiv.

MODUL JUMPMASTER
Calculează punctele de deschidere la altitudine mare conform orientărilor militare în timp ce navighezi către obiectivul tău după ce ai sărit.

ACTIVITATE TACTICĂ
Vezi ora, ritmul, momentul zilei, altitudinea şi locaţia exprimate cu ambele tipuri de coordonate.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS
Indiferent dacă faci drumeţii, ciclism montan, alergi pe teren accidentat sau schiezi, vei avea acces la mai multe sisteme globale de navigare prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizare în medii mai dificile decât numai sistemul GPS.

SENZORI ABC
Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.

RUTE TRACBACK®
Renunţă la presupuneri în timpul călătoriei de întoarcere, utilizând această funcţie pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi, către punctul de pornire.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primeşte e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceas atunci când este asociat cu un smartphone compatibil.

MAGAZINUL CONNECT IQ™
Descarcă feţe de ceas personalizate, adaugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii şi widgeturi din aplicaţia Connect IQ Store pe smartphone-ul compatibil.

PLĂŢI FĂRĂ CONTACT GARMIN PAY™
Evită cozile de la casă şi selectează sisteme de tranzit cu plăţile fără contact Garmin Pay prin furnizorii participanţi.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE
În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate Detecţie incidente2.

VIZUALIZAREA CALENDARULUI
Vezi cu uşurinţă planurile dintr-o anumită zi pe un ecran dedicat de calendar când este asociat cu smartphone-ul tău compatibil.

SINCRONIZEAZĂ-L CU APLICAŢIA GARMIN CONNECT™
Consultă toate informaţiile despre sănătate şi fitness într-un singur loc. Aplicaţia Garmin Connect de pe smartphone-ul compatibil este o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta, pot concura şi pot partaja.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE
Desfăşoară orice activitate preferi cu ajutorul profilurilor de activitate preîncărcate pentru alergare, ciclism, înot, antrenamente de forţă, ciclism în interior, alergare virtuală, golf, yoga şi multe altele.

ANTRENAMENTE HIIT
Acest profil de activitate îţi monitorizează antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi altele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

VO2 MAX.
Antrenează-te mai inteligent cu VO2 MAX, un indicator al modului către care te aştepţi să evoluezi. Ia în considerare chiar şi modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.

SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE
Pentru ghidare pe durata antrenamentului care îţi ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiezi zilnic de recomandări în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.

CONSULTANT RECUPERARE
După fiecare antrenament, consultantul de recuperare te informează când vei fi pregătit(ă) pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta ţine cont chiar şi de intensitatea antrenamentelor şi de factori precum stresul, activitatea zilnică şi somnul.

DINAMICĂ MTB
Urmăreşte detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-ţi un scor de depăşit pentru data viitoare.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Vei primi date estimate despre puls3, plus alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce te odihneşti. Estimează şi intensitatea efortului depus de inima ta în timpul activităţilor.

MONITORIZAREA STRESULUI
Variaţiile pulsului sunt folosite pentru calcularea nivelului de stres, pentru a stabili dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă.

SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI
Obţine detalii complete despre etapele de somn superficial, profund şi REM. Vizualizează-le într-un widget dedicat, care include scorul de stres şi statistici.

MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™
Optimizează rezervele de energie ale corpului tău utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când eşti pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să ai nevoie de odihnă.

PULSE OX
Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox4 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul tău absoarbe oxigenul.

VÂRSTA DE FITNESS
Această funcţie foloseşte vârsta ta cronologică, activităţile de intensitate ridicată săptămânale, pulsul în repaus şi indicele de masă corporală pentru a estima dacă vârsta corpului tău este mai mare sau mică decât vârsta ta. Primeşte sfaturi pentru a-ţi reduce vârsta de fitness.

MINUTE DE INTENSITATE
Monitorizează câte minute de activitate intensă desfăşori, când au loc şi în timpul cărei activităţi. Poţi chiar şi să le vizualizezi ca un câmp de date în timpul activităţilor cronometrate.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE
Înregistrează aportul zilnic de lichide, pentru a-ţi aminti să te menţii hidrataţ(ă). Atunci când obiectivul automat este activat, vei vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul tău va fi reglat automat.

MATERIAL LENTILĂ Power Glass™
MATERIAL CADRU Polimer ranforsat cu fibre
MATERIAL CAPAC Polimer ranforsat cu fibre
COMPATIBIL CU BRĂŢARA PENTRU CEAS QUICKFIT™ Da (22 mm)
MATERIAL BANDĂ Silicon
DIMENSIUNE FIZICĂ 45 x 45 x 14,60 mm Se potriveşte pentru încheieturi cu circumferinţa de 135-230 mm
DIMENSIUNE AFIŞAJ Design personalizat cu două ferestre; 0,9″ x 0,9 (23 x 23 mm)
REZOLUŢIE AFIŞAJ 176 x 176 pixeli
TIP AFIŞAJ Monocrom, vizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transreflectiv
GREUTATE 53 g
DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI Ceas inteligent: până la 28 de zile/nelimitat cu încărcare solară*
Mod ceas cu economisire baterie: până la 65 de zile/nelimitat cu încărcare solară*
GPS: până la 30 de ore/48 de ore cu încărcare solară**
Baterie max. mod GPS: până la 70 de ore/370 de ore cu încărcare solară**
Activitate GPS expediţie: până la 32 de zile/nelimitat cu încărcare solară*

*Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi
**Încărcare solară dacă este utilizat în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi

REZISTENŢĂ LA APĂ 10 ATM
MEMORIE INTEGRATĂ 32 MB

Funcţii ceas
FUNCŢII CEAS
SINCRONIZARE ORĂ GPS
ORĂ DE VARĂ AUTOMATĂ
CEAS DEŞTEPTĂTOR
TEMPORIZATOR
CRONOMETRU
ORE RĂSĂRIT/APUS

Monitorizarea sănătății
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII (CONSTANT, ÎN FIECARE SECUNDĂ)
PULS ZILNIC DE REPAUS
ALERTE DE PULS ANORMAL Da (mare și mic)
FRECVENŢĂ RESPIRATORIE (24X7)
SATURAŢIA OXIGENULUI ÎN SÂNGE PULSE OX Da (verificare la fața locului, în timpul somnului, toată ziua)
VÂRSTA DE FITNESS
BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR
URMĂRIREA STRESULUI PE TOT PARCURSUL ZILEI
CRONOMETRU RESPIRAŢIE RELAXARE
SOMNULUI
MONITORIZAREA A SOMNULUI (SCOR ŞI INFORMAŢII DESPRE SOMN)
HIDRATARE Da (în Garmin Connect ™)
MONITORIZAREA SĂNĂTĂŢII FEMEILOR Da (în Garmin Connect ™)
HEALTH SNAPSHOT

Senzori
GPS ACTIVAT
GLONASS
GALILEO
MONITOR CARDIAC LA ÎNCHEIETURA MÂINII GARMIN ELEVATE™
ALTIMETRU BAROMETRIC
BUSOLĂ ELECTRONICĂ
ACCELEROMETRU (CALCULEAZĂ DISTANŢA PENTRU EXERCIŢIILE LA INTERIOR, FĂRĂ A FI NEVOIE DE UN SENZOR DE PICIOR)
TERMOMETRU
PULSE OX ACCLIMATION

Funcţii inteligente zilnice
CONECTIVITATE Bluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ™ (FEŢE CEAS, CÂMPURI DE DATE, WIDGETURI ŞI APLICAŢII CARE POT FI DESCĂRCATE)
NOTIFICĂRI INTELIGENTE
RĂSPUNS PRIN MESAJ TEXT/RESPINGERE APEL TELEFONIC PRIN MESAJ TEXT (DOAR ANDROID™)
CALENDAR
VREME
SETĂRILE ÎN TIMP REAL SE SINCRONIZEAZĂ CU DISPOZITIVUL MOBIL GARMIN CONNECT™
ECONOMISIRE BATERIE - CEAS CU ENERGIE REDUSĂ PERSONALIZABILĂ
COMENZI PENTRU MUZICĂ
LOCALIZARE TELEFON
CĂUTARE CEAS
TELECOMANDĂ VIRB®
COMPATIBILITATE CU SMARTPHONE iPhone®, Android™
SE ASOCIAZĂ CU APLICAŢIA GARMIN GOLF
COMPATIBIL CU GARMIN CONNECT™ MOBILE
GARMIN PAY™

Funcţii de siguranţă şi monitorizare
LIVETRACK
DETECTAREA INCIDENTELOR ÎN TIMPUL ACTIVITĂŢILOR SELECTATE
ASISTENŢĂ

Funcţii tactice
MODUL DISIMULARE
NIGHT VISION MODE
COORDONATE CU GRILĂ DUBLĂ
KILL SWITCH

Funcţii de monitorizare a activităţii
CONTOR PAŞI
BARA DE MIŞCARE (APARE PE ECRAN DUPĂ O PERIOADĂ DE INACTIVITATE; MERGEŢI CÂTEVA MINUTE PENTRU A O RESETA)
OBIECTIV AUTOMAT (IDENTIFICĂ NIVELUL DVS. DE ACTIVITATE ŞI ALOCĂ UN OBIECTIV ZILNIC DE PAŞI)
CALCULEAZĂ CALORIILE ARSE
NUMĂRUL DE ETAJE URCATE
DISTANŢA PARCURSĂ
MINUTE DE ACTIVITATE INTENSĂ
TRUEUP™
MOVE IQ™
APLICAȚIA GARMIN CONNECT ™ PROVOCĂRI Da (aplicaţia Connect IQ opţională)

Echipament fitness/gimnastică
PROFILURI DE ACTIVITATE GIMNASTICĂ DISPONIBILE Antrenament de forţă, cardio şi cu bicicleta eliptică, HIIT, urcare scări, urcare etaje, canotaj de interior şi yoga
ANTRENAMENT CARDIO
ANTRENAMENTE DE FORŢĂ
ANTRENAMENTE HIIT
CONTORIZARE AUTOMATĂ A REPETIŢIILOR

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză
ZONE PULS
ALERTE PULS
CALORII PULS
% PULS MAX.
% PULS
DURATA DE RECUPERARE
PULS MAX. AUTOMAT
TRANSMITEREA PULSULUI (TRANSMITE DATELE PRIVIND PULSUL DE PE ANT+™ CĂTRE DISPOZITIVELE ASOCIATE) Da (utilizând ANT+)
RATA RESPIRATORIE (ÎN TIMPUL EXERCIŢIILOR)
VITEZĂ ŞI DISTANŢĂ GPS
ECRAN(E) PERSONALIZABILE
PROFILURI DE ACTIVITATE PERSONALIZABILE
AUTO PAUSE® (OPREŞTE ŞI REIA CONTORIZAREA CRONOMETRULUI ÎN FUNCŢIE DE VITEZĂ)
ANTRENAMENTE PE INTERVALE (CONFIGURARE INTERVALE DE EXERCIŢII ŞI ODIHNĂ)
ANTRENAMENTE AVANSATE (CREAREA UNOR ANTRENAMENTE PERSONALIZATE)
PLANURI DE ANTRENAMENT CARE POT FI DESCĂRCATE
MODURI DE ALIMENTARE - SETĂRI ALE BATERIEI PERSONALIZABILE ÎN TIMPUL ACTIVITĂŢII
AUTO LAP® (PORNEŞTE AUTOMAT O TURĂ NOUĂ)
TURĂ MANUALĂ
ALERTE HĂRŢI CONFIGURABILE
ACLIMATIZARE LA CĂLDURĂ ŞI ALTITUDINE
VO2 MAX (RUN)
VO2 MAX (ALERGARE PE TEREN ACCIDENTAT)
STAREA DE ANTRENAMENT (VĂ PERMITE SĂ VEDEŢI DACĂ VĂ ANTRENAŢI EFICIENT PRIN MONITORIZAREA ISTORICULUI DVS. DE INSTRUIRE ŞI A TENDINŢEI NIVELULUI DE FITNESS)
NIVELUL DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI (NIVELUL DVS. TOTAL DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI PENTRU ULTIMELE 7 ZILE, CALCULAT DIN EPOC ESTIMAT)
EFECTUL ANTRENAMENTULUI (MĂSOARĂ IMPACTUL UNEI ACTIVITĂŢI ASUPRA CONDIŢIEI DVS. FIZICE)
EFECTUL ANTRENAMENTULUI (ANAEROB)
BENEFICIU PRINCIPAL (ETICHETE CU EFECTUL ANTRENAMENTULUI)
TIMP DE RECUPERARE ÎMBUNĂTĂŢIT
EXERCIŢII SUGERATE ZILNIC
ALERTE PERSONALIZABILE
SOLICITĂRI AUDIO
TIMPUL DE FINIŞ
VIRTUAL PARTNER® (ANTRENAŢI-VĂ CU O PERSOANĂ DIGITALĂ)
VIRTUAL RACER™/PARTICIPARE LA O CURSĂ (CONCURAŢI ÎN ALTE ACTIVITĂŢI)
MULTI-SPORT AUTOMAT (COMUTARE LA MODURI SPORT PRIN APĂSAREA UNUI BUTON)
MULTI-SPORT
INDICAŢIE TRASEU
BLOCARE FUNCŢIE TACTILĂ ŞI/SAU BUTOANE
TASTE RAPIDE
DERULARE AUTOMATĂ (PARCURGE PAGINILE DE DATE ÎN TIMPUL UNEI ACTIVITĂŢI)
ISTORICUL ACTIVITĂŢII PE CEAS
PHYSIO TRUEUP

Funcţii de Alergare
PROFILURI DE ALERGARE PREÎNCĂRCATE Alergare, alergare pe bandă, alergare pe pistă în interior, alergare montană
DISTANŢĂ, TIMP ŞI RITM PE BAZĂ DE GPS
DINAMICA ALERGĂRII da (cu accesoriu compatibil)
OSCILAŢIA PE VERTICALĂ ŞI RAPORTUL VERTICAL (GRADUL DE „MIŞCARE PE VERTICALĂ” DIN MIŞCAREA DVS. DE ALERGARE ŞI RAPORTUL COST-BENEFICIU CU LUNGIMEA PASULUI) da (cu accesoriu compatibil)
DURATA DE CONTACT CU SOLUL ŞI ECHILIBRUL (INDICĂ TIMPUL PETRECUT DE PICIOR PE SOL, NU ÎN AER, ÎN TIMPUL ALERGĂRII ŞI PERMITE VERIFICAREA SIMETRIEI ALERGĂRII) da (cu accesoriu compatibil)
LUNGIMEA PASULUI (ÎN TIMP REAL) da (cu accesoriu compatibil)
CADENŢĂ (OFERĂ NUMĂRUL DE PAŞI PE MINUT ÎN TIMP REAL)
NIVELUL DE PERFORMANŢĂ (DUPĂ 6–20 MINUTE DE ALERGARE, COMPARĂ NIVELUL DVS. ÎN TIMP REAL CU NIVELUL DVS. MEDIU DE FITNESS)
PRAGUL DE LACTAT (PRIN ANALIZAREA RITMULUI ŞI A PULSULUI, ESTIMEAZĂ PUNCTUL ÎN CARE MUSCULATURA ÎNCEPE SĂ OBOSEASCĂ RAPID. da (cu accesoriu compatibil)
EXERCIŢII DE ALERGARE
PREDICTOR DE CURSĂ
SENZOR VITEZĂ/CADENŢĂ BICICLETĂ

Funcţii Golf
DISTANŢA CALCULATĂ ÎN IARZI PÂNĂ ÎN F/M/S (DISTANŢA PÂNĂ ÎN FAŢA, MIJLOCUL ŞI SPATELE GREEN-ULUI)
DISTANŢA CALCULATĂ ÎN IARZI PÂNĂ LA LAYUP-URI/DOGLEG-URI
MĂSOARĂ DISTANŢA LOVITURII (CALCULEAZĂ DISTANŢA EXACTĂ CALCULATĂ ÎN IARZI PENTRU LOVITURI LANSATE DE ORIUNDE DE PE TRASEU) Manual
CARTELE DE SCOR DIGITALE
URMĂRIREA STATISTICILOR (LOVITURI, LOVITURI PUTT PER RUNDĂ, ZONE GREEN ŞI LOVITURI FAIRWAY)
GARMIN AUTOSHOT™
ACTUALIZĂRI COURSEVIEW AUTOMATE
VIZUALIZARE ZONĂ GREEN CU POZIŢIE MANUALĂ A REPERELOR
PERICOLE ŞI ŢINTE PE TRASEU
TIMER/ODOMETRU RUNDĂ
MONITORIZAREA AUTOMATĂ A CROSEI COMPATIBILĂ (NECESITĂ UN ACCESORIU)
CONDIŢII LEGALE TURNEU

Funcţii exterioare
PROFILURI PREÎNCĂRCATE DE RECREERE ÎN AER LIBER Drumeţii, escaladă, ciclism de interior, căţărat pe stânci, schi, snowboard, schi XC, vâslire cu padela pe placă stând în picioare, canotaj, caiac, pescuit, vânătoare, activităţi tactice
NAVIGAŢIE DIN PUNCT ÎN PUNCT
ŞIR DE MARCAJE ÎN TIMP REAL
ÎNAPOI LA PUNCTUL DE PORNIRE
TRACBACK®
MOD ULTRATRAC
PROFIL DE ALTITUDINE
DISTANŢĂ PÂNĂ LA DESTINAŢIE
INDICATOR BAROMETRIC AL TENDINŢELOR CU ALERTĂ DE FURTUNĂ
URCARE AUTOMATĂ ALERGARE PE TEREN ACCIDENTAT
VITEZĂ VERTICALĂ
TOTAL ASCENT/DESCENT
DIAGRAMA ALTITUDINILOR VIITOARE
COORDONATE GPS
SIGHT 'N GO
CALCULAREA SUPRAFEȚEI
PUNCT DE TRECERE PROIECTAT
INFORMAŢII DESPRE SOARE ŞI LUNĂ
LOCAŢII XERO™
ACTIVITATE GPS DE EXPEDIȚIE

Funcţii de Ciclism
PROFILURI DE CICLISM PREÎNCĂRCATE Ciclism, ciclism pe şosea, ciclism montan, ciclism pe pietriş, ciclocros, navetă pe bicicletă, ciclism de tură, eBiking, eMountain Biking, ciclism de interior
ALERTĂ TIMP/DISTANŢĂ (DECLANŞEAZĂ ALARMA ATUNCI CÂND VĂ ATINGEŢI OBIECTIVUL)
CURSURI
PERSEVERENŢĂ ŞI PERFORMANŢĂ MTB
TURĂ BICICLETĂ ŞI PUTERE MAXIMĂ TURĂ (CU SENZOR DE PUTERE)
PARTICIPAŢI LA O CURSĂ
FTP (PRAGUL FUNCŢIONAL DE PUTERE)
COMPATIBIL CU VECTOR™
CONTORUL DE PUTERE (AFIŞEAZĂ DATELE DE ALIMENTARE DE LA UN DISPOZITIV TERŢ COMPATIBIL ANT+™- CONTOARE DE PUTERE ACTIVATE)
SUPORT SENZOR DE VITEZĂ ȘI CADENȚĂ (CU SENZOR)

Funcţii pentru înot
PROFILURI DE ÎNOT PREÎNCĂRCATE Înot în bazin, înot în larg
DESCHIDEŢI VALORI ÎNOT ÎN PISCINĂ (DISTANŢA, RITMUL, NUMĂRUL/CALCULAREA MIŞCĂRILOR, CALORIILE)
VALORI ÎNOT ÎN PISCINĂ (LUNGIMILE, DISTANŢA, RITMUL, NUMĂRUL/CALCULAREA MIŞCĂRILOR, CALORIILE)
IDENTIFICARE TIP DE MIŞCARE (DE EX. FREESTYLE)
ÎNREGISTRAREA EXERCIŢIILOR
CRONOMETRU DE ODIHNĂ DE BAZĂ (DE LA 0 ÎN SUS)
CRONOMETRU DE ODIHNĂ CU "REPETARE PORNITĂ"
ODIHNĂ AUTOMATĂ
ALERTE DE TIMP ŞI DE DISTANŢĂ
PORNIRE NUMĂRĂTOARE INVERSĂ
ANTRENAMENT ÎNOT
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII SUB APĂ
PULS (TIMP REAL ÎNTRE PERIOADELE DE REPAUS, STATISTICI INTERVAL ŞI SESIUNE ÎNTRE PERIOADELE DE REPAUS ŞI DESCĂRCAREA AUTOMATĂ A PULSULUI POST-ÎNOT)
Kid Activity Tracking Features
PROVOCĂRI APLICAŢIA TOE-TO-TOE™ Da (aplicaţia opţională Provocări Connect IQ Toe-to-Toe™)

Conectivitate
CONTROL INTELIGENT TRAINER

Gen Barbati
Gen Unisex
Gen Femei

Scrieţi o recenzie

Ceas Garmin Instinct 2 Solar tactical edition 45 mm

Ceas Garmin Instinct 2 Solar tactical edition 45 mm

Garmin Romania - sonare profesionale pentru barci, de la distribuitor autorizat Garmin Romania. Intreaga gama de sonare disponibila: Striker 4DV, 5DV, 7DV, 7SV, etc. Produse originale, de inalta calitate, cu garantie.