Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse Tickless pentru animale de companie - MagazinOutdoor.ro

Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse Tickless pentru animale de companie

Tickless

A.TIKK.451041

81,00 RON TVA inclus

Tel: 021.555.31.53

Nota: Produsele se pot ridica de la punctul de ridicare dupa confirmarea telefonica.

Disponibilitate: INDISPONIBIL

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse Tickless pentru caini

Prietenos cu mediul, nu conține substanțe chimice sau mirosuri neplăcute și ține la distanță căpușele și puricii. Este perfect pentru câini, pisici sau alte animale blănoase.INFORMATII SUPLIMENTARE

TICKLESS Pet ține la distanță paraziții fără a folosi produse chimice toxice. Prin prinderea micului dispozitiv ușor de folosit la zgarda animalelor de companie, acesta ține la distanță atât căpușele cât și puricii până la 9-12 luni de la activare, iar câinele sau pisica ta se poate bucura de natură în libertate.

Dispozitivul emite impulsuri cu ultrasunete ce sunt imperceptibile pentru oameni sau animale de companie, dar afectează abilitatea paraziților de a se orienta, ținându-i în acest fel departe de blana și pielea animalelor.

Raza de acțiune este de aproximativ 1,5 metri. Acest dispozitiv este destinat în primul rând în scopul de a preveni. Prietenos cu mediul, nu conține substanțe chimice sau mirosuri neplăcute și poate fi folosit în siguranță chiar și pentru animale foarte tinere, în vârstă, bolnave sau gestante.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE


Atașați dispozitivul la zgarda animalului de companie și înlăturați siguranța pentru a-l activa. 4 semnale luminoase de culoare roșie vor indica faptul că dispozitivul este pornit. Îi puteți verifica starea de funcționare în orice moment prin apăsarea butonului o singură dată, iar LED-ul va emite semnalele luminoase de confirmare. Chiar dacă nu este impermeabil, produsul este foarte rezistent la umezeală (IP13). Dacă dispozitivul se udă, trebuie uscat cât mai rapid pentru a evita daunele provocate de apă. Dispozitivul poate ține la distanță paraziții pe o perioadă de până la 9-12 luni după activare.

ATENȚIE


Pentru a asigura o eficacitate maximă, dispozitivul trebuie să rămână fixat permanent la zgardă și în apropiere de animalul de companie. În cazul în care acasă îi îndepărtați zgarda animalului, se recomandă folosirea dispozitivelor TICKLESS Home.

Eficacitatea depinde de condiția blănii animalului, dar și de numărul de paraziți prezenți în zonă. Nu este adecvat pentru îndepărtarea căpușelor sau puricilor de pe animalele care au fost deja infectate. Pentru a asigura cea mai bună protecție posibilă, se recomandă să luați și alte măsuri de precauție (spălarea blănii cu șampon, măsuri pentru reducerea populațiilor de purici și căpușe din mediul înconjurător).

În unele cazuri, în zonele suprapopulate de paraziți, este posibil ca căpușele să se atașeze de animal, chiar dacă acesta poartă dispozitivul. În acest caz, îndepărtați căpușa în mod obișnuit, cât mai repede posibil.

Scrieţi o recenzie

Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse Tickless pentru animale de companie

Dispozitiv cu ultrasunete anti-capuse Tickless pentru animale de companie