Lanterna Coleman cu LED Divide+ 350 - MagazinOutdoor.ro

Lanterna Coleman cu LED Divide+ 350

Coleman

2000024457

143,00 RON TVA inclus

Tel: 021.555.31.53

Disponibilitate: ONLINE

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 500 lei. Exceptie: colete agabaritice

Lanterna Coleman cu LED Divide+ 350 - 2000024457
Cu o distanta a razei extinsa, de pana la 350m, acesta lanterna robusta Divide+ 350 cu LED combina rezistenta la intemperii si constructia solida cu sistemul Coleman in curs de patentare BatteryLock™.
Bateriile din lanternele clasice isi pierd puterea in timp chiar si daca lumina este oprita deoarece bateriile raman conectate la circuitul electronic. Cu tehnologia Coleman BatteryLock™ si o simpla rotirea a capului lanternei, consumul rezidual al beteriilor nu mai reprezinta o problema. De asemenea gratie acestei tehnologii veti elimina si posibilitatea de a gasi bateriile curse.

Tehnologia BatteryLock™ 

Dupa o lunga perioada de neutilizare, puteti fi siguri ca atunci cand veti avea nevoie de lumina, BatteryLock™ nu va va dezamagi.

Lanternele standar pierd puterea bateriilor in timp chiar si atunci cand sunt stinse deoarece bateriile nu sunt niciodata complet deconectate de la circuitul electric. Cu tehnologia in curs de patentare Coleman BatteryLock™ si o simpla rotirea a capului lanternei, bateriile care se consuma fara a fi utilizate vor fi de domeniul trecutului.


Dezactivarea bateriilor in vederea depozitarii Activati pur si simplu functia BatteryLock™ si banda rosie apare: becul este acum complet deconectat de compartimentul bateriilor si lanterna este gata de depozitare.
Activarea bateriilor in vederea utilizarii Rasuciti in sens invers capul lanternei pana dispare banda rosie, bateriile ajung in contact cu circuitul electronic si lanterna este gata de utilizare.
Caracteristici: - Putere emanata: 350/35 lumeni (puternic/economic)
- Lungimea razei: 300/100 metri (puternic/economic)
- Functionare: 2/50 ore (puternic/economic)
- Baterii: 4 x AA Duracell® incluse
- Caracteristici: tehnologia in curs de patentare Battery Lock™ 
- Nivel IPX: IPX 4
- Dimensiuni: 4.8 cm diametrul frontal x 20.1 cm lungime (3.8 cm diametrul corpului)
- Greutate: 362g
- Material exterior: Aluminiu anodizat

Culoare Negru
Tip lanterna De mana
Flux luminos 300 - 499 lumeni
Reincarcabil Nu
Infrarosu Nu

Scrieţi o recenzie

Coleman Romania - echipament drumetie & camping de la distribuitor autorizat Coleman Romania. Intreaga gama disponibila: corturi, saci de dormit, saltele, termosuri, arzatoare & butelii gaz, rucsaci, mese & scaune camping.