Motor electric Minn Kota iPilot PowerDrive, alimentare 24V, putere 70 lbs, shaft 137cm, spotLock - MagazinOutdoor.ro

Motor electric Minn Kota iPilot PowerDrive, alimentare 24V, putere 70 lbs, shaft 137cm, spotLock

Minn Kota

MK.901634A

6 571,00 RON TVA inclus

Tel: 021.555.31.53

Disponibilitate: INDISPONIBIL

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 500 lei. Exceptie: colete agabaritice

Motor electric Minn Kota iPilot PowerDrive, alimentare 24V, putere 70 lbs, shaft 137cm, spotLock

Pentru acest motor va recomandam:

Alimentare: 24 V

Putere: 70 lbs

Shaft: 137 cm

Functii:

  • iPilot
  • SpotLock
  • Anchor
  • etc

De încredere, capabil și poate face față cu brio la orice provocare specifică unei zile de pescuit. Motorul este foarte puternic, ușor de operat, iar sistemul de montare este foarte rigid, special conceput pentru a rezista unor condiții extreme.

i-Pilot® GPS Trolling System: i-Pilot® folosește GPS-ul pentru a controla motorul cu mare precizie pentru a vă menține în zona cu pești. Setați Spot-Locks, salvați trasee, controlați viteza și traiectoria. i-Pilot face ca poziționarea bărcii și controlul acesteia să fie automate și puteți prelua controlul cu ajutorul ecranului LCD, ușor de citit și de dimensiuni mari.

Spot-Lock: Printr-o simplă apăsare a unui buton, Spot-Lock vă va păstra poziția pe apă prin GPS cu o precizie extrem de mare. Disponibil pe sistemul i-Pilot GPS, Spot-Lock vă oferă posibilitatea de a rămâne pe locul dorit automat, fără a fi nevoie să atingeți motorul.

AutoPilot™: Navigați barca automat în orice direcție doriți. Îndreptați capătul motorului în direcția în care doriți să navigați, activați AutoPilot™, iar motorul va menține traiectoria automat corectând permanent eventualele valuri, curenții sau rafalele de vânt. 

• Apăsați un buton pentru a afla imediat stadiul bateriei.

Digital Maximizer™: Vă oferă o durată de viață a bateriei de până la 5 ori mai mare cu o singură încărcare. Păstrând viteza constantă, motorul dozează puterea cu care funcționează în funcție de condițiile de pe apă, conservând astfel bateria pentru o zi întreagă de pescuit.

Elicea Weedless Wedge™ 2: Una din cele mai încredere elici din domeniul pescuitului, Weedless Wedge™ 2 taie și toacă brădișul cu ușurință, fără un consum excesiv al bateriei.

• Ax din compozit indestructibil: Garantat pe viață.

Compatibilitate cu Aplicația Mobilă: Controlează i-Pilot direct de pe telefonul tău Apple® sau Android™ prin aplicația mobilă. Se pot controla viteza, traiectoria, Spot-Lock și AutoPilot. În plus, se poate updata software-ul i-Pilot.

• Motoarele i-Pilot PowerDrive nu au inclusă și nici nu sunt compatibile cu pedală de picior.

Putere motor 70 Lbs
Tensiune 24 v

Scrieţi o recenzie

MinnKota Romania - motoare electrice pescuit & accesorii originale de la retailer autorizat MinnKota Romania. Intreaga gama de motoare electrice disponibila, cu putere de la 32 lbs la 50 lbs: Endura, New Endura, Endura Max, Traxxis.