Redresor incarcator CTEK Lithium XS 12V - 5Ah - MagazinOutdoor.ro

Redresor incarcator CTEK Lithium XS 12V - 5Ah

CTEK

CTEK.XS.12V.5AH

539,42 RON TVA inclus

Comenzi telefonice: 021.555.31.53

Nota: Produsele se pot ridica de la sediul nostru dupa confirmare telefonica.

Disponibilitate: IN STOC DEPOZIT

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 500 lei. Exceptie: colete agabaritice

Redresor incarcator CTEK Lithium XS 12V - 5Ah

Greutate produs: 2.50 kg.

Garantie: 5 ani

Tensiune: 12V

Curent de incarcare maxim: 5.0A

Capacitate maxima acumulator pentru incarcare: 60Ah

Capacitate maxima acumulator pentru intretinere: 120Ah

Producator: CTEK

Aplicatii: Navomodele, Auto

Modelul LITHIUM XS este un incarcator avansat cu microprocesor integrat , special proiectat pentru reincarcarea si intretinerea acumulatorilor Lithiu-Ion Fosfat(LiFePO4) ceea ce asigura maximizarea performantelor si a duratei de viata.

Modelul LITHIUM XS este foarte flexibil. Poate furniza  un curent de incarcare de maxim 5A ceea ce permite  incarcarea acumulatorilor LiFePO4 intre 5 si 60Ah si  intretinerea acumulatorilor de pana la 120Ah.

Utilizarea  este foarte simpla si  incepe in momentul conectarii. . Nu este nevoie sa deconectati acumulatorul de pe masina.  Cand incepe incarcarea, redresorul LITHIUM XS va reseta automat orice sistem de protectie electronic de voltaj redus (BMS). Incarcarea  poate fi oricand reluata manual apasand butonul “RESET”.

Modelul LITHIUM XS este un redresor  complet automat. El dispune de 8 pasi de incarcare inclusiv o secventa de test ce verifica daca acumulatorul poate primi si retine energie , un pas unic de maximizare si restaurare a capacitatii complete si un proces brevetat de incarcare de intretinere care asigura performante maxime chiar si dupa luni de zile de inactivitate. Fiind inchis etans , modelul LITHIUM XS este protejat impotriva prafului si a umezelii (IP65) si este usor de folosit in cele mai sigure conditii pentru utilizator. Protejeaza componentele electronice ale autovehiculului pe timpul incarcarii, nu face scantei si este protejat la polaritate inversa si  scurt-circuit.

Modelul LITHIUM XS beneficiaza de 5 ani de garantie.

Tensiune 12 v
Curent maxim de incarcare 5 a
Capacitatea maxima a acumulatorului de incarcat 60 ah
Capacitate maxima acumulator pentru intretinere 120 ah

Scrieţi o recenzie

C-TEK Romania - redresoare baterii de la retailer autorizat CTEK Romania. Redresoare pentru toata gama de baterii pentru masina, moto, motoare electrice pescuit, cu capacitati intre 15 Ah si 300 Ah si tensiuni de 12 V, respectiv 24 V.