Saltea Fitness Spartan Gym Matte 180 x 62 x 2.5 - MagazinOutdoor.ro

Saltea Fitness Spartan Gym Matte 180 x 62 x 2.5

Spartan

ONL7-1121

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra


Cumpara produse similare
achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 500 lei. Exceptie: colete agabaritice
  • Dimensiune 180x62x2.5 cm
  • Material PVC
  • Aceasta saltea fitness este ideala pentru antrenarea muschilor abdomenului, gleznelor, a feselor, a adductorilor, muschii umerilor si a pieptului.
  • Lavabil cu instructiuni de exercitii imprimate
  • Saltea foarte moale
  • Dimensiune: 178 x 60 x 2.5 cm
  • Culoare: Rosu

Va propunem cateva exercitii pentru mai multa putere, mai multa rezistenta si o figura mai ferma.

  1. Exercitiu de stretching: Aseaza-te pe o saltea cu spatele lipit de podea si intide mainile deasupra capului. In acelasi timp, intinde foarte bine si picioarele (cu degetele picioarelor indreptate in sus). Vei simti muschii abdominali incordandu-se (nu uita sa respiri adanc in timp ce te intinzi)
  2. Exercitii yoga pentru abdomen: Intinde-te pe saltea cu mainile si picioarele intinse. Ridica mainile si picioarele pana se intalnesc (pana mainile ating genunchii, sau mai jos, cat poti). Respira adanc in timpul exercitiului si repeta-l de cate ori poti. Vei simti muschii abdominali lucrand.
  3. Executie abdomene brat picior opus: Aseaza-te cu spatele pe o saltea cu picioarele drepte. Ridica ambele picioare catre tavan. Mentine genunchii usor indoiti si zona lombara fixata pe sol. Incordeaza abdomenul si ridica-ti trunchiul pentru a atinge varfurile picioarelor cu un brat. Expira pe aceasta parte de miscare. Lasa-te lent in jos si inhaleaza aer. Mentine picioarele fixe pe parcursul setului. Creste gradul de dificultate al exercitiului tinand o greutate in mana sau mentinand timp de doua secunde pozitia de sus.

Scrieţi o recenzie

Spartan Romania - echipament sport de la distribuitor autorizat Spartan Romania. Toate gamele disponibile: flexori, extensori, banci abdomene, gantere, biciclete eliptice, biciclete fitness, corzi de sarit, mingi fitness, etc.