Set palete din lemn Street Racket Schildkrot - 970115 - MagazinOutdoor.ro

Set palete din lemn Street Racket Schildkrot - 970115

Schildkrot

970115

145,00 RON TVA inclus

Tel: 021.555.31.53

Nota: Produsele se pot ridica de la punctul de ridicare dupa confirmarea telefonica.

Disponibilitate: ONLINE

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 500 lei. Exceptie: colete agabaritice

Set palete din lemn Street Racket Schildkröt - 970115

Street Racket este noul sport, dezvoltat in Elvetia, care poate fi jucat practic oricand si oriunde, fara a fi nevoie de o infrastructura complexa.

Pur si simplu trasati un teren cu creta, de exemplu, pe terenul de joaca sau parcare si incepeti. Este la fel de usor pe plaja, in zapada, in hol, in birou - Street Racket poate fi jucat peste tot! Setul Street Racket este format din 2 palete din lemn (38x20x1,8cm), vopsit negru, cu manere din lemn natural, doua bile moi din spuma de 70mm, 3 piese de circuite stradale, instructiuni, toate intr-o geanta de transport cu snur (pentru inchidere si purtare).

Street Racket are nenumarate aspecte pozitive si are un potential ridicat de a trata problemele critice actuale ale societatii noastre si de a imbunatati zonele cu probleme:

Caracteristici:

  • SANATATE: sustine cu tarie dezvoltarea fizica sanatoasa a tuturor oamenilor, in special in ceea ce priveste abilitatile de coordonare si rezistenta, perseverenta si agilitate. In plus, aduce o contributie importanta in lupta impotriva obezitatii, a bolilor cardiovasculare si a pierderii osoase si asigura o mobilitate durabila la varste inaintate.
  • RELATIONARE : Street Racket transforma multe spatii in locuri de intalnire si miscare si aduce oamenii impreuna prin sport.
  • FACTORI SOCIALI: Street Racket implica si antreneaza multe aspecte educationale si interpersonale, cum ar fi fair-play-ul, actionare in grupuri, de integrare, de auto-concept si sentimente de auto-valoare si inclusivitate. Racheta Street promoveaza comunitatea intr-un mod foarte simplu. Toata lumea se poate alatura si nu exista bariere la intrare.

Scrieţi o recenzie