Bocanci piele Lomer Bormio Pro STX - MagazinOutdoor.ro

Bocanci piele Lomer Bormio Pro STX

Lomer

916,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Bocanci piele Lomer Bormio Pro STX

Bormio Pro STX sunt bocanci de munte clasici cu partea superioara confectionata din piele dintr-o singura bucata de cea mai buna calitate.

Pentru protectie impotriva apei si respirabilitate in timpul utilizarii, acesti bocanci de munte sunt concepute cu membrana numita Sympatex. Membrana ajuta la aeirisirea picioarelor si in acelasi timp previne infiltrarea apei in incaltaminte, oferind mediu confortabil picioarelor chiar in cele mai nefavorabile conditii meteorologice.

Pentru ca bocancii de munte sa fie stabili si comozi, talpa bocancilor sunt fabricate in mai multe straturi. Partea inferioara a talpii bocancilor de munte este din cauciuc aderent Vibram rezistent la uzura.

Stratul intermediar: talpa inserata din poliuretan, care are rolul de a absorbi socurile in timpul mersului. Ultimul strat il constituie brantul detasabil, care este din spuma usoara invelita cu material textil.

Pentru rezistenta la uzura si abraziune provocate de stanci si pietre, bocancii de munte Bormio Pro STX sunt galosati cu poliuretan reciclabil.

  • Material: piele Nubuck 2 mm
  • Membrana Sympatex
  • Talpa inserata: Poliuretan
  • Talpa Vibram rubber 
  • Brant: Soft Foam/Textil
  • Galosat
Activitate Pescuit
Activitate De oras
Culoare Maro
Activitate Vanatoare
Activitate Drumetie
Gen Barbati
Sezon Toamna-Iarna
Talpa Vibram
Membrana interioara Sympatex
Membrana exterioara Piele nubuck

Scrieţi o recenzie

Bocanci piele Lomer Bormio Pro STX

Bocanci piele Lomer Bormio Pro STX

Lomer Romania - bocanci munte, ghete munte & drumetie, sandale sport de la retailer autorizat Lomer Romania. Intreaga gama de bocanci pentru barbati si femei disponibila: Tibet, Maipos, Tonale, Pelmo, Badia, Quarzo, etc.