69 Saltele autogonflabile camping, Pret de la 135 lei

Filters

Saltele 

Sunt 69 produse.
Vizualizare 1 - 24 din 69 produse

Salteaua autogonflabila, alaturi de cort, sacul de dormit, si betele de trekking reprezinta echipamentul minim necesar pentru o drumetie la munte reusita si confortabila, atunci cand vorbim de dormit la cort.

Pentru a putea benefia de confort sporit pe timpul sederii la cort, fie ca esti la munte sau pe plaja la mare, o saltea autogonflabila te va proteja de solul denivelat, de eventuala umezeala prezenta in sol, si, totodata, iti va oferi un grad ridicat de confort in timpul somnului, astfel incat tu sa te trezesti bine dispus si bineinteles, odihnit si gata pentru o noua zi de aventura.

Desi ai putea spune despre izopren ca iti ofera aproape aceeasi izolatie si acelasi confort precum o saltea autogonflabila, gradul ridicat de confort si izolatie il vei avea doar daca folosesti o saltea autogonflabila camping.

Daca e sa discutam despre specificatii tehnice ale saltelelor gonflabile / autogonflabile, sunt cativa parametri de mentionat.

Grosimea:
Cu cat mai groase (inalte), cu atat mai bine. Pe piata exista o multitudine de dimensiuni: saltele autogonflabile 1.5 cm,saltele autogonflabile 3 cm, saltele autogonflabile 5 cm. Pentru un grad de confort cat mai ridicat ti le recomandam, evident, pe cele de 5 cm.

Capacitatea:
In functie de capacitate (numar de persoane), ele se impart in mai multe tipuri: saltele autogonflabile de 1 persoana, saltele autogonflabile duble, respectiv saltele augonflabile family (pentru 3-4 persoane).

Gonflabila versus autogonflabila:
Din punct de vedere al usurintei cu care se umfla salteaua, putem imparti pe doua grupe:
saltele gonflabila (pe care le umfli cu pompa sau cu gura), respectiv saltele autogonflabile (care se umfla singure, pana la un grad de umflare de 85-95%, restul de aer urmand a fi introdus de catre tine, pana la 100%). Saltelele care se umfla singure incep procesul de introducere a aerului in interior imediat ce valva a fost desfacuta, usurandu-ti foarte mult munca si economisindu-ti timp.

Asadar, daca iubesti confortul chiar si atunci cand esti cu cortul in camping, ia cu tine o saltea autogonflabila.