Politica de retur - MagazinOutdoor.ro

Termeni si conditii

Cum se returneaza produsele

Toate produsele cumparate de pe www.MagazinOutdoor.ro se pot returna intr-un interval de 14 zile de la primirea coletului. Produsele trebuie sa aiba ambalajul original intact cat si factura fiscala si certificatul de garantie care au fost emise.

Toate produsele returnate trebuie sa fie NEFOLOSITE, noi si in stare perfecta, fara defectiuni, etc.

In cazul in care produsul returnat reprezinta un set, atunci trebuie returnate toate partile componente ale setului, toate in stare noua, nefolosite. Ne rezervam dreptul de a nu accepta produsele returnate care nu respecta regulile mai sus mentionate. Nu pot fi returnate produsele consumabile.

Important: Returul produselor se va face folosind aceeasi metoda de livrare care a fost folosita la expedierea produselor catre dumneavoastra (prin curier rapid).

Cine poate returna produsele

Produsele achizitionate de pe www.MagazinOutdoor.ro pot fi returnare doar in cazul in care factura fiscala a fost emisa pe persoana fizica (in cazul facturilor emise pe persone juridice, produsele NU se pot returna).

Cum primiti banii inapoi

Dupa ce produsele au fost returnate de dumneavoastra, se verifica starea lor si, daca aceasta este corespunzatoare, se inapoiaza in contul dumneavoastra bancar (in termen de maxim 30 de zile de la primirea retur a produselor) suma de bani ce reprezinta pretul produselor (nu si costul initial al transportului).

ATENTIE: NU SE ACCEPTA COLETE TRIMISE RETUR CU RAMBURS!

Plata transportului la returul produselor

In cazul in care va hotarati sa returnati unul sau mai multe produse achizitionate de la www.MagazinOutdoor.ro trebuie sa achitati integral costul transportului (in momentul expedierii coletului catre noi) de la adresa dumneavoastra pana la sediul nostru.

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.magazinoutdoor.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continutul site-ului www.magazinoutdoor.ro

MagazinOutdoor.ro face eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor de pe acest site. In unele cazuri, aceste informatii pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori software sau din cauza defectiunilor tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pretul derizoriu:

In cazul in care din motive tehnice (erori server sau orice alte motive) pretul produselor este unul derizoriu, ne rezervam dreptul de a anula comenzile care contin produsele cu pret derizoriu. 

Inregistrare comanda:

Emailul care va confirma faptul ca s-a inregistrat comanda in sitemul nostru NU reprezinta confirmarea propriu zisa a comenzii si a stocului aferent produselor din comanda. 

Confirmarea comenzii:

Confirmarea comenzii are loc DUPA emiterea facturii fiscale si a awb-ului aferent comenzii. Emailul cu privire la plasarea comenzii NU reprezinta confirmarea comenzii, acesta fiind un email prin care va instiintam de faptul ca s-a inregistrat in sistem comanda dumneavoastra.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului MagazinOutdoor.ro sau de a afecta in orice fel performantele serverului pe care ruleaza site-ul MagazinOutdoor.ro va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Dispozitii finale

MagazinOutdoor.ro isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.MagazinOutdoor.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.