5 Izopren camping pentru cort 12 mm, 15 mm, 18 mm, Pret de la 45 lei

Filters

Izoprene 

Sunt 5 produse.
Vizualizare 1 - 5 din 5 produse

Izoprenul, impreuna cu salteaua autogonflabila si sacul de dormit sunt un trio care iti ofera confort sporit atunci cand vrei sa petreci una sau mai multe nopti la cort.
Fie ca vrei un izopren pentru cort la munte sau la mare, beneficiul va fi acelasi: in timpul somnului vei fi izolat de solul rece (eventual umed) iar dimineata te vei trezi odihnit.

O saltea izopren camping la pret bun este fix ceea ce ai nevoie atunci cand planifici cateva nopti la cort. De obice gasesti izoprene ieftine de vanzare atat in magazinele fizice cat si online, iar pretul unei bucati se invarte in jurul sumei de 20-40 lei.

Atunci cand esti un cautare de o saltea izopren pentru cort, trebuie sa tii cont de doi factori importanti:

Grosimea izoprenului:
Exista mai multe variante, evident cel mai gros iti va oferi confortul ce mai inalt. Exista izopren 12 mm, 15 mm, 18 mm si chiar mai groase.

Tipul izoprenului:
Exista pe piata doua tipuri de izopren: izopren aluminiu (sau aluminizat, care are o folie de aluminiu pe una din suprafete, folie ce ajuta si mai mult la izolarea termica) sau izopren fara aluminiu. Trebuie sa stii ca desi izoprenul cu aluminiu este mai bun din punct de vedere tehnic, acesta are un sunet mai patrunzator in timp ce te misti, iar acest lucru poate fi usor iritant pentru unele persoane care dorm iepureste.