5 Pelerine ploaie munte & drumetie dama & barbati, Pret de la 35 lei

Filters

Pelerine ploaie 

Sunt 5 produse.
Vizualizare 1 - 5 din 5 produse

Atunci cand iti pregatesti rucsacul de munte pentru drumetia ce urmeaza, trebuie sa te asiguri ca din lista de echipament pe care o vei lua cu tine in bagaj nu lipseste pelerina de ploaie (sau o geaca de drumetie impermeabila).

Este de preferat ca pelerina de ploaie (fie ca este de barbati sau de femei) sa fie usoara (greutate redusa, deoarece pe munte fiecare gram in plus in rucsac conteaza) si sa fie, de preferat, lunga peste genunchi, astfel incat sa te protejeze cat mai bine de ploaie.

Pelerina de ploaie / jachete impermeabile - specificatii tehnice

Nu de multe ori am intalnit descrieri de produse care uneori pot cauza confuzie. Vom explica mai jos cativa termeni intalniti in descrierea hainelor impermeabile de munte / trekking (si nu numai).

Wateproof vs water-resistant (impermeabil vs rezistenta la apa)
Numim un articol de imbracaminte "waterproof" atunci cand rezista indeajuns de mult incat sa nu te uzi cand stai in ploaie un timp indelungat. Desi exista mai multe standarde de impermeabilitate (create de mai multe companii producatoare de articole de imbracaminte de munte, drumetie & trekking), ne putem baza pe faptul ca orice brand care specifica faptul ca acel material este "waterproof" va face fata cu brio unei ploi serioase.

Waterproof / breathable (impermeabil vs respirabil)
Imbracamintea fabricata din acest tip de material te va proteja de ploaie, in timp ce va permite transpiratiei sa iasa la exterior (respirabil). Daca tipul de activitate pe care il vei face necesita protectie impotriva ploii dar, in acelasi timp, vrei ca materialul sa fie si respirabil, aceste este tipul de echipament pe care trebuie sa il folosesti.

Water-resistant (rezistent la apa): Aceste tipuri de materiale rezista la ploaie de mica intensitate, pentru o scurta bucata de timp. Daca precipitatiile continua sa cada, acest tip de imbracaminte nu este potrivit pentru acea zi / perioada.

Daca esti in cautare de o pelerina ploaie munte de dama sau de barbati, alege unul din modelele de mai sus si ofera-ti confort in timpul drumetiilor.