0 Incaltaminte, Pret de la 259 lei

Incaltaminte 

Nu sunt produse in aceasta categorie.
 • Bocanci

  Bocanci munte – cea mai importanta componenta a echipamentului montan. Cum alegi o pereche de bocanci de munte potrivita pentru tine?
  In primul rand, bocancii de munte de calitate sunt fabricati din materiale precum: talpa Vibram, membrana Sympatex, Gore-Tex, piele impermeabila Nubuck, Suede, etc.

  Alege o pereche de bocanci de munte in functie de sezoanele in care ii vei folosi.
  Vara, primavara si toamna vei folosi bocanci de munte pentru 3 sezoane. Acestia trebuie sa fie impermeabili, respirabili, pentru ca tu sa te bucuri de o tura montana in echipament de calitate.

  Poti alege bocanci munte de iarna pentru turele pe munte prin zapada. Trebuie sa te asiguri ca iti alegi un model de bocanci de munte impermeabili, respirabili, cu talpa Vibram. La MagazinOutdoor gasesti atat bocanci munte de barbati cat si bocanci munte dama.
  Daca alegi o pereche de bocanci de munte din piele Nubuck, trebuie sa stii ca aceasta este o piele de bovina, procesata pe partea exterioara, tratata pentru a asigura impermeabilitatea ghetelor de munte si a bocancilor.

  Pielea Nubuck se gaseste in doua variante: cu aspect de catifea (a nu se confunda cu pielea Suede), sau neteda si lucioasa. Pielea Nubuck folosita la bocanci de munte este adesea denumita
  si "water repellent leather" (piele ce respinge apa), datorita proprietatilor ei impermeabile.

  La bocanci si ghete munte se foloseste deasemenea piele Suede, care este o piele de bovina, prelucrata din partea interioara. Pielea Suede este o piele de calitate, la fel ca si pielea Nubuck; ea se foloseste in special la bocanci de munte pentru drumetii si trekking. De obicei, fiind mai fina, pielea Suede se foloseste in tandem cu membranele impermeabile Gore-Tex si Sympatex pentru bocanci munte dama.

 • Ghete
 • Sandale sport