0 Incaltaminte munte: bocanci munte, ghete munte, sandale sport barbati & femei, Pret de la 0 lei

Filters

Incaltaminte 

Nu sunt produse in aceasta categorie.
 • Bocanci

  Bocanci munte – cea mai importanta componenta a echipamentului montan. Cum alegi o pereche de bocanci de munte potrivita pentru tine?
  In primul rand, bocancii de munte de calitate sunt fabricati din materiale precum: talpa Vibram, membrana Sympatex, Gore-Tex, piele impermeabila Nubuck, Suede, etc.

  Alege o pereche de bocanci de munte in functie de sezoanele in care ii vei folosi.
  Vara, primavara si toamna vei folosi bocanci de munte pentru 3 sezoane. Acestia trebuie sa fie impermeabili, respirabili, pentru ca tu sa te bucuri de o tura montana in echipament de calitate.

  Poti alege bocanci munte de iarna pentru turele pe munte prin zapada. Trebuie sa te asiguri ca iti alegi un model de bocanci de munte impermeabili, respirabili, cu talpa Vibram. La MagazinOutdoor gasesti atat bocanci munte de barbati cat si bocanci munte dama.
  Daca alegi o pereche de bocanci de munte din piele Nubuck, trebuie sa stii ca aceasta este o piele de bovina, procesata pe partea exterioara, tratata pentru a asigura impermeabilitatea ghetelor de munte si a bocancilor.

  Pielea Nubuck se gaseste in doua variante: cu aspect de catifea (a nu se confunda cu pielea Suede), sau neteda si lucioasa. Pielea Nubuck folosita la bocanci de munte este adesea denumita
  si "water repellent leather" (piele ce respinge apa), datorita proprietatilor ei impermeabile.

  La bocanci si ghete munte se foloseste deasemenea piele Suede, care este o piele de bovina, prelucrata din partea interioara. Pielea Suede este o piele de calitate, la fel ca si pielea Nubuck; ea se foloseste in special la bocanci de munte pentru drumetii si trekking. De obicei, fiind mai fina, pielea Suede se foloseste in tandem cu membranele impermeabile Gore-Tex si Sympatex pentru bocanci munte dama.

 • Ghete
 • Sandale sport
 • Sosete
 • Coltari - crampoane...

Incaltamintea de munte este cea mai importanta parte a echipamentului pe care trebuie sa il ai cu tine in drumetiile tale. Diferenta intre o experienta placuta pe munte si una mai putin placuta este data, de multe ori, de alegerea corecta a echipamentului si implicit a bocancilor sau a ghetelor de munte.

Perechea potrivita de incaltaminte munte, fie ca este pentru barbati, de dama sau pentru copii se alege tinand cont de cateva criterii, pe care ti le prezentam mai jos.

Membrana:
In alegerea unei perechi de ghete munte trebuie sa tii cont de materialele care au fost folosite in procesul de fabricatie al incaltamintei respective. Exista mai multe tipuri de membrane impermeabile: Sympatex, Gore-Tex, etc.

Material exterior:
Daca e sa vorbim de materialul folosit la exterior, exista mai multe tipuri de piele, si anume: pielea Nubuck, pielea Suede, etc.

Talpa:
Arhicunoscuta talpa Vibram este una dintre cele mai bune talpi de incaltaminte de munte si numai la nivel mondial. Alegerea unei perechi de ghete munte pentru barbati, dama sau copii cu talpa Vibram iti va oferi un plus de confort si siguranta in timpul mersului.

Pentu un nivel sporit de confort ai nevoie de asemenea de o pereche de sosete drumetie (cunoscute de asemenea ca si sosete trekking). La MagazinOutdoor.ro gasesti sosete trekking de la renumiti producatori, cum ar fi: Bridgedale, Hannah, Bergans, Montane, etc.