Avantaje MagazinOutdoor - MagazinOutdoor.ro

1.      Taxa de transport mica:

La MagazinOutdoor transportul costa 19 lei pentru orice localitate din tara, indiferent de cate produse sunt in colet, indiferent de greutatea coletului (Exceptie fac produsele agabaritice, cum ar fi: barci pneumatice, motoare electrice, baterii pentru motoare electrice si sonare, si altele. Pentru aceste produse transportul este specificat pe pagina produsului sau este evidentiat in cosul de cumparaturi). Astfel te poti bucura de produsele comandate oriunde te-ai afla in tara.

 

2.      Livrare rapida, in 24 de ore

Livrarea produselor se face rapid, in maxim 24 de ore de la confirmarea expedierii coletului dumneavoastra, folosind serviciile Fan Courier, Urgent Curier, Fastius Curier, Bookurier. Azi comanzi, maine primesti!

 

3.      Plata: RAMBURS, ONLINE CU CARDUL (si in rate), ORDIN DE PLATA (transfer bancar)

Poti alege una din cele trei metode de plata: ramburs la primirea coletului, online cu cardul (si in rate), cu ordin de plata (transfer bancar)

 

4.      Ai drept 14 zile sa te razgandesti

Daca vrei sa returnezi unul sau mai multe din produsele achizitionate de la MagazinOutdoor, ai timp 14 zile de la data primirii coletului, fara a invoca nici un motiv. Produsele returnate trebuie sa fie 100%  in starea in care au fost primite (cu ambalaj original intact; produsul trebuie sa fie in stare perfecta, fara defectiuni, fara urme de folosire, fara zgarieturi). Citeste detalii complete despre politica de retur aici: http://www.magazinoutdoor.ro/content/3-termeni-si-conditii

 

5.      Fara comanda minima

La MagazinOutdoor nu exista comanda minima. Se pot comanda oricate produse, orice cantitate. Simplu si rapid.