Filters
Aceasta este adevarata afacere, originalul. Iar rosiile astringente, otetul, melasa si piperul te vor trata asa cum meriti. Atunci cand Stubb si-a deschis propriul restaurant Texas Bar-B-Q in 1968, el a servit o farfurie din ceea ce el a numit „Dragoste si fericire“. Stubb a afumat carne la perfectiune si a facut sosurile sale de la zero. Astazi...
Daca sunteti in cautarea unei arome de carne afumata specific texana, dar fara sa fie nevoie sa porniti afumatoarea, atunci ati ales recipientul potrivit. Sosul de afumat Stubb's Hickory Liquid Smoke ii va da gratarului dumneavoastra aroma dulce, ca de afumatura a lemnului de hicori autentic.
Stubb ii spunea puiului „pasare“ si cu siguranta ca il gatea in cantitati uriase. Va recomandam sa va marinati pasarea sau orice alta carne in acest amestec de lamaie verde, ceapa si usturoi. Folositi-l, asadar, din belsug si veti putea spune si voi: „Doamnelor si domnilor, sunt bucatar!“, asa cum zicea si Stubb despre el insusi.
S-a pornit de la sosul original Stubb, caruia i s-au adaugat habanero, cayenne si piper negru. Fiti gata, prieteni – cand spunem picant, nu glumim deloc. Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au...
Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au indemnat pe Stubb sa-si imbutelieze sosurile si sa le vanda, el a dat curs sfaturilor, umpland cu sos sticle goale de whiskey si folosind ardei Serrano pe post...
Whiskey-ul Bourbon autentic si fumul de lemn de hicori sunt ingredientele de baza ale unui sos dens, picant si exact atât de dulce pe cat ar trebui sa fie. Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au...