Filters
Zaharul brun, melasa si aroma naturala de slanina afumata sunt perfect amestecate cu piper negru pentru a crea gustul deosebit al sosului Stubb's Smokey Brown Sugar. Acest sos nu contine gluten sau sirop de porumb bogat in fructoza. Poate fi servit cu pui, coaste sau carne de vita. Atunci cand Stubb si-a deschis propriul restaurant Texas Bar-B-Q in 1968,...
Aceasta este adevarata afacere, originalul. Iar rosiile astringente, otetul, melasa si piperul te vor trata asa cum meriti. Atunci cand Stubb si-a deschis propriul restaurant Texas Bar-B-Q in 1968, el a servit o farfurie din ceea ce el a numit „Dragoste si fericire“. Stubb a afumat carne la perfectiune si a facut sosurile sale de la zero. Astazi...
Daca sunteti in cautarea unei arome de carne afumata specific texana, dar fara sa fie nevoie sa porniti afumatoarea, atunci ati ales recipientul potrivit. Sosul de afumat Stubb's Hickory Liquid Smoke ii va da gratarului dumneavoastra aroma dulce, ca de afumatura a lemnului de hicori autentic.
Lui Stubb ii placea sa-l gateasca pe „fratele porc“, cum ii spunea el. Acest amestec picant de chilli, lamai verzi si ghimbir va face si mai savuros tot ceea ce inseamna porc, de la cotlete, la muschiulet si coaste. Sosul este la fel de bun si in combinatie cu alte tipuri de carne sau cu peste. Asa ca va recomandam sa-l folositi din belsug, ca sa puteti...
Originar din Texas cum era, Stubb obisnuia sa gateasca multa carne de vita si nimic nu-l putea bucura mai mult decat sa vada ca oamenii se bucura de mesele lui. Acest amestec de soia, usturoi si piper rosu va face ca vita sau orice alt tip de carne sa devina frageda, delicioasa si perfect gatita.
Stubb ii spunea puiului „pasare“ si cu siguranta ca il gatea in cantitati uriase. Va recomandam sa va marinati pasarea sau orice alta carne in acest amestec de lamaie verde, ceapa si usturoi. Folositi-l, asadar, din belsug si veti putea spune si voi: „Doamnelor si domnilor, sunt bucatar!“, asa cum zicea si Stubb despre el insusi.
Dens, bogat si plin de zahar si melasa, acest sos este impregnat de o dulceata care este imposibil sa nu va placa. Lui Stubb ii placea mult sa calatoreasca. Uneori, obisnuia sa gateasca mai multe feluri de mancare, pe care le incarca apoi in Cadillacul sau si o lua inspre est, catre Memphis sau Nashville. Cand dadea peste un loc cu oameni pusi pe petrecut...
S-a pornit de la sosul original Stubb, caruia i s-au adaugat habanero, cayenne si piper negru. Fiti gata, prieteni – cand spunem picant, nu glumim deloc. Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au...
Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au indemnat pe Stubb sa-si imbutelieze sosurile si sa le vanda, el a dat curs sfaturilor, umpland cu sos sticle goale de whiskey si folosind ardei Serrano pe post...
Whiskey-ul Bourbon autentic si fumul de lemn de hicori sunt ingredientele de baza ale unui sos dens, picant si exact atât de dulce pe cat ar trebui sa fie. Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au...