Indicator nivel incarcare baterie CTEK M6 - MagazinOutdoor.ro

Indicator nivel incarcare baterie CTEK M6

CTEK

CTEK.M6

117,90 RON TVA inclus

Tel: 021.555.31.53

Nota: Produsele se pot ridica de la punctul de ridicare dupa confirmarea telefonica.

Disponibilitate: INDISPONIBIL

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 500 lei. Exceptie: colete agabaritice

CTEK Comfort indicator - este un accesoriu din gama produselor CTEK ce indica in permanenta nivelul de incaracre a bateriei. Este prevazut cu 3 leduri de culoare verde, galben si rosu.

Se cupleaza permanent la bornele bateriei prin doi papuci electrici M6.

Cand nivelul de incarcare a bateriei (acumulatorului) este corespunzator ledul verde clipeste. Cand bateria necesita incarcare ledul galben clipeste. Cand bateria este descarcata ledul rosu clipeste.

Consumul acestui dispozitiv este neglijabil.

Instalarea unui astfel de dispozitiv simplu pe masina dumenavoastra va scuteste de surprize in special in sezonul rece. Este suficient sa verificati vizual acest dispozitiv peridic ca sa stiti daca bateria dumneavoastra este suficient incarcata sau necesita o incarcare suplimentara. Cand ledul galben clipeste bateria dumenavoastra necesita incarcare. Trebuie fie sa o incarcati cu un redresor sau sa faceti un drum lung.

Producator: CTEK

Scrieţi o recenzie

C-TEK Romania - redresoare baterii de la retailer autorizat CTEK Romania. Redresoare pentru toata gama de baterii pentru masina, moto, motoare electrice pescuit, cu capacitati intre 15 Ah si 300 Ah si tensiuni de 12 V, respectiv 24 V.