Binoclu Blaser Primus 10x42 - MagazinOutdoor.ro

Binoclu Blaser Primus 10x42

Blaser

VBL.80400923

10 729,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Ideal pentru vânătoarea la munte sau în teren deschis - aveţi posibilitatea de a identifica detalii importante chiar şi la distanţe mari.

Blaser a oferit posibilitatea de a dezvolta o gamă de binocluri specializate, ce sunt complet adaptate cerințelor la vânătoare.
S-a lucrat cu cele mai bune proiecte și cei mai experimentaţi ingineri din domeniu. Rezultatul este optică de vânătoare de primă clasă "Made in Germany".
Carcteristici tehnice:
1. Quick to Focus - O imagine clară imediată pentru confort maxim la vizionare. Puteți ridica binoclul la ochi și mai în față şi aveţi o vizibilitate perfectă - aceasta este formidabila provocare care trebuie depăşită atunci când se proiectează optica de vânătoare.
Un calcul optic complet nou combinat cu ajutorul celor mai mari lentile pentru ocular permite o obţinere semnificativ mai facilă a imaginilor. Acest lucru oferă o experiență vizuală deosebită în orice situație - chiar dacă binoclurile nu sunt poziţionate optim în raport cu ochii.
2.Calitatea cea mai înaltă. Performanță cu o protecție inteligentă - Transmiterea luminii la nivel superior, reproducerea neutră a culorii şi imaginile strălucitoare, de contrast înalt sunt o necesitate pentru optica cu aplicaţie pe distanţe lungi, utilizată pentru vânătoare. Acoperirea multistrat CCC (Contrast and Color Corrective Coating) asigură performanța imaginii de primă clasă în orice condiţie de lumină. La fel de important ca și calitatea optică este protecția exterioară a lentilelor. Acoperirea SLP (Smart Lens Protection) se bazează pe nanotehnologie și asigură
protecția împotriva apei şi prafului. De asemenea, permite respingerea picăturilor de ploaie și face curățarea lentilelor mult mai ușoară.
3. CCC acoperirea multistrat (Contrast and Color Corrective Coating)
- Protecţii exterioare bicolore
- Corp de magneziu
- Buton de reglaj
- SLP (Smart Lens Protection)
- Corector pentru dioptrie

Factor de marire 10x
Diametru obiectiv 42 mm

Scrieţi o recenzie

Binoclu Blaser Primus 10x42

Binoclu Blaser Primus 10x42

Blaser Romania - articole vanatoare & outdoor, cu garantie, de la retailer autorizat Blaser Romania. Intreaga gama de produse vanatoare Blaser disponibila: geci & jachete vanatoare, pantaloni, sepci, curele & huse arme vanatoare, bocanci & ciorapi, cutite.