Binoclu Bushnell 12X50 Legend Roof black - MagazinOutdoor.ro

Binoclu Bushnell 12X50 Legend Roof black

Bushnell

VB.BB1250W

1 577,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Binoclu Bushnell 12X50 Legend Roof black

LEGEND a revenit, cu un design complet nou. Ergonomia actualizată vă oferă o prindere sigură, cu carcasa mai ușoară decât a predecesorului său. Optica din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă rezoluție, contrast și transmisie a luminii remarcabile. Combină asta cu o construcție impermeabilă IPX-7 testată la 1 metru timp de 30 de secunde și cu stratul de protecție RainGuard HD, acest binoclu va rezista celor mai dure condiții meteo.

CONSTRUCȚIE IMPERMEABILĂ CU PROTECȚIE LENTILE RAINGUARD

Construcția impermeabilă IPX7 este testată prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute, fără nicio infiltrare. Combinația dintre clasificarea IPX7 și Rainguard înseamnă că acest binoclu este gata să înfrunte cele mai dure condiții meteo.

SISTEM OPTIC COMPLET MULTI COATED

Un sistem optic complet multi-acoperit din sticla imbunatateste contrastul, rezolutia si transmisia luminii. Finisajele de înaltă calitate, cauciucul moale la atingere și textura metalului periat oferă performanță într-un design modern, cu aspect deosebit.

TEXTURA AGRESIVĂ PENTRU PRINCARE ÎNCREZĂTORĂ ȘI CARCAȘĂ DIN CAUCUC PENTRU PROTECȚIA CĂDĂRII Ergonomie actualizată cu cauciuc moale la atingere și textură de prindere ușoară. Textura de prindere ușoară de-a lungul părților laterale și puntea binoclului reduce șansa de cădere și oferă o senzație de încredere în mână... chiar și cu o singură mână.

CONSTRUCȚIE UȘOARĂ A CORPULUI PENTRU CONFORT Toate elementele optice din sticlă cu acoperire multiplă oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Rotița de focalizare ultra-finată vă permite să vă concentrați rapid asupra subiectului pentru o definiție perfectă atunci când aveți nevoie.

CONSTRUCȚIE IMPERMEABILĂ CU LENTILE DE PROTECȚIE RAINGUARD
Construcția impermeabilă IPX7 este testată prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute fără nicio pătrundere. Combinația dintre clasificarea IPX7 și Rainguard înseamnă că acest binoclu este gata să înfrunte cele mai dure elemente.

SISTEM OPTIC MULTI-COAT
Un sistem optic cu acoperire multiplă din sticlă îmbunătățește contrastul, rezoluția și transmisia luminii. Finisajele de înaltă calitate, cauciucul moale la atingere și textura metalului periat oferă performanță într-un design modern, cu aspect deosebit.

GARANȚIE BUSHNELL IRONCLAD
Garanția Ironclad este o garanție completă pe viață care acoperă durata de viață definită a unui produs. Durata de viață poate varia de la 1 la 30 de ani. Durata de viață a unui Produs poate fi găsită mai jos și/sau pe pagina web Bushnell specifică acestui Produs. Dacă acest produs nu funcționează corespunzător din cauza unui defect acoperit, vom repara, la alegerea noastră, sau îl vom înlocui și vi-l vom trimite înapoi gratuit. Această garanție este pe deplin transferabilă și nu necesită chitanță, card de garanție sau înregistrare a produsului*.

O NOUĂ PERSPECTIVĂ CU BINOCLU BUSHNELL
Binoclul lui Bushnell oferă imagini luminoase, clare, HD. Oferim o selecție robustă de binocluri de vânătoare, binoclu compact, binoclu cu vedere pe timp de noapte și multe altele. Indiferent de ce ți-ai pus obiectivul, vei beneficia de opera noastră de peste 65 de ani de robustețe, claritate și transmisie a luminii.

Culoare Negru
Activitate Drumetie
Activitate Vanatoare
Factor de marire 12x
Diametru obiectiv 50 mm

Scrieţi o recenzie

Binoclu Bushnell 12X50 Legend Roof black

Binoclu Bushnell 12X50 Legend Roof black

Bushnell Romania - echipament vanatoare & outdoor, cu garantie, de la retailer autorizat Bushnell Romania. Intreaga gama de binocluri & lunete de vanatoare Bushnell disponibila: Trophy, Legend, Powerview, Legacy.