Binoclu Kowa SV 8x32 - MagazinOutdoor.ro

Binoclu Kowa SV 8x32

Kowa

4987646100447

1 010,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Binoclu Kowa SV 8x32

Descriere

 • Impermeabil
 • 10 ani garanție
 • Magnificare 8x
 • Lentile tratate cu multiple straturi
 • Umplut cu nitrogen
 • Armură de cauciuc

 

Binoclurile SV 32 Roof Prism

waterproof

Binoclurile Kowa SV 32 cu prisme tip Roof sunt un produs nou de la celebrul producător japonez de lunete și binocluri. Peste jumate de secol de experiență în dezvoltare optică și producție se regăsește în această nouă serie, care beneficiază de inovații de top, cum ar fi straturile anti-reflex Kowa Reppelling (KR) și impermeabilitate 100%.Seria SV reprezintă îmbinarea perfectă între performanță optimă și construcție modernă, una dintre cele mai uimitoare caracteristici.

 

Robust din proiectare

Seria Kowa SV a fost construită pentru un utilizator mai exigent, fiecare model având un set de caracteristici pe măsură. În primul rând, sunt învelite într-o armură groasă de cauciuc care protejează optica internă de loviturile și juliturile accidentale. Apoi, o nouă măsură de protecție: inginerii Kowa au mărit proporțional dimensiunea armurii externe a obiectivului. Această măsură inovatoare acționează ca un amortizor, asigurând un strat suplimentar de protecție pentru lentilele interne.

confortableholding

 

Complet protejat împotriva elementelor

Pe lângă robustețea binoclurilor, Kowa a proiectat seria SV să fie complet optimizată pentru folosirea în orice climat. În primul rând, toate îmbinările și cavitățile au fost complet izolate pentru a face binoclurile 100% impermeabile. Fiecare pereche este riguros testată după producție, pentru a fi siguri că se ridică la nivelul așteptărilor. Dacă o pereche nu trece de aceste teste riguroase, atunci nu părăsește fabrica. A două zonă de optimizare pentru orice climat este proiectarea corpului și a suprafeței exterioare. Corpul binoclului încorporează o serie de contururi naturale, complementate de suprafața cu textură ce variază între fin și granular. Combinația acestor două elemente fac binoclul plăcut la atingere și permit păstrarea unei prize puternice, chiar dacă purtați mănuși sau este ud. Inginerii Kowa au adăugat un strat final de protecție climatică, injectând și izolând fiecare cilindru cu azot gazos. Acesta contracarează aburirea internă a lentilelor, o problemă comună când binoclurile sunt supuse la temperaturi variate.

Caracteristici de încredere pentru utilizarea zilnică

Seria SV încorporează o serie de caracteristici practice care îmbunătățesc experiența de utilizare în fiecare zi. Kowa a mărit substanțial dimensiunea rotiței centrale de focalizare, folosind o strângere internă pentru ca roata să răspundă bine la mișcări fine de ajustare. Această strângere internă a fost aplicată și la inelul pentru ajustat dioptria, care este convenabil plasat sub ocularul drept. Cupele oculare se întorc trei clicuri și alunecă, permițând utilizatorului să regleze distanța dintre pupilă și ocular. Aceste cupe oculare sunt deasemenea concepute să permită folosirea cu ochelari, afișând întregul câmp vizual. O priză pentru trepied este plasată central, permițând binoclurilor (folosind un adaptor cu montură în formă de L) să fie atașate pe un trepied.

Lentile și prisme Kowa

ecoglass

Optica internă este coloana oricărui binoclu, fiind un domeniu esențial pentru Kowa. Toate componentele optice din seria SV sunt produse din sticlă ecologică Japoneză de cea mai bună calitate și toate suprafețele sunt tratate complet cu multiple straturi. Prismele tip Roof sunt deasemenea tratate cu straturi tip “phase”, pentru a le mări reflectivitatea.

Aceste straturi, lucrând împreună cu lentila obiectivului dimensionată de 32mm, asigură că definiția culorii, luminozitatea și contrastul au întotdeauna cele mai bune valori.

Binoclurile produc imagini clare și vii, creând reprezentări naturale ale subiectului. Ocularele și lentilele obiectivelor sunt acoperite cu formula unică Kowa: tehnologia Kowa Reppeling (KR). Tehnologia KR oprește acumularea grăsimilor, fluidelor și murdăriei pe suprafața lentilelor tratate, făcând curățarea mult mai ușoară. În plus, tehnologia KR reduce riscul de a zgâria suprafața fragilă a unei lentile, pentru că este nevoie de mai puțină presiune pentru a curăța murdăria. Acest tip de strat protector este de obicei aplicat pe binocluri mult mai scumpe.

 

Clubul Kowa Konect

Odată ce ai cumpărat un binoclu din Seria Kowa SV, opțional, numărul său de serie poate fi înregistrat în pagina web a utilizatorilor Kowa. Astfel, un utilizator devine un membru verificat al Kowa Konect Club. Acesta este un club exclusiv creat de Kowa pentru a dezvolta experiența de utilizare. Statutul de membru vine cu multiple beneficii, incluzând zile deschise sponsorizate de Kowa, accesul la competiții lunare și cadouri, menționând doar câteva beneficii.

 specialtexturing

Livrat cu accesorii utile

Binoclurile din seria Kowa SV vin cu un set de accesorii utile. O carcasă durabilă cu centură protejează binoclul când nu este utilizat. O curea de calitate premium, fabricată din neopren durabil și căptușeala interioară din cauciuc, care datorită lățimii generoase asigură că binoclul stă confortabil agățat la gât în timpul utilizării sau transportului. O apărătoare de ploaie de bună calitate și o pereche de capace pentru obiective, care asigură că toate suprafețele lentilelor sunt protejate atunci când binoclul nu este utilizat.

Utilizări

Binoclurile din Seria Kowa SV 32 au o gamă largă de aplicații, datorită abilităților sale multiple. Imaginea de cea mai înaltă clasă, rezultatul opticii interne de calitate înaltă, fac aceste binocluri ideale pentru orice fel de observație unde detaliile fine trebuie să fie vizibile. Această include o lista lungă de hobby-uri observaționale, incluzând urmărirea vehiculelor, dar și preocupări mai generale.

Proiectarea robustă și protecția împotriva condițiilor climatice asigură că aceste binocluri funcționează bine în condiții umede și dure. Astfel sunt perfect adecvați pentru activități ca observarea păsărilor sau navigație, unde temperaturile reduse și umiditatea sunt des întâlnite. În plus, straturile pentru lentile KR înseamnă că binoclurile sunt ușor de întreținut în condiții cu praf și nisip, fiind la fel de potriviți pentru folosirea în Safari.

Specificații

 • Magnificare: 8x
 • Diametrul lentilei obiectivului: 32mm
 • Câmp vizual la 1000m: 136m
 • Distanță minimă de focalizare: 2m
 • Dimensiuni: 138x124x50mm
 • Greutate: 565g
Factor de marire 8x
Diametru obiectiv 32 mm

Scrieţi o recenzie

Binoclu Kowa SV 8x32

Binoclu Kowa SV 8x32

Kowa Romania - binocluri profesionale de la vanzator autorizat Kowa Romania. Toata gama disponibila: binocluri vanatoare, binocluri pentru supraveghere, binocluri birdwatching, etc.