Binoclu ZEISS Conquest HD 10X42 - MagazinOutdoor.ro

Binoclu ZEISS Conquest HD 10X42

Zeiss

VZ.524212

6 265,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Binoclu profesional original Zeiss Conquest HD 10x42.

Specificatii tehnice:

obiectiv: 42 mm
grosisment (putere de marire): 10x
pupila de iesire: 4.2 mm
eye relief: 17 mm
functie zoom: -
oculare pentru purtatori de ochelari: da
material sticla: ED
acoperire antireflex a lentilelor: completa, multipla
sistem de focalizare: focalizare centrala
cupe ocular: pliabile
constructie: prisme roof
camp vizual: -grade
camp aparent de vizualizare: -grade
camp vizual la 1.000m (m): 115
limita de focalizare in apropiere (m): 2
intensitate luminoasa: 17.6
factor de intunecare: 20.5
culoare: negru
dimensiune (mm): 155x120
greutate: 750 g
rezistent la apa: da
accesorii: geanta de protectie

 

Prezentare video:

 

 

Sistem de lentile HD

Observați natura în rezoluție High Definition. Deoarace noul sistem delentile HD garantează, datorită redării neutre și clare a imaginii, o experiență de observare care impune noi standarde pentru această categorie. Acoperirea antireflex multiplă dovedită Carl ZEISS T* asigură la binoclul CONQUEST HD o transmisie a luminii de peste 90% - condiție optimă pentru observații impresionante în crepuscul.

 Compact și ușor

Dimensiuni compacte și greutate redusă - binoclul CONQUEST HD niciun alt binoclu din aceeași clasă nu combină aceste cerințe atât de perfect. Carcasa este compactă datorită designului suplu.. Construcția robustă protejează binoclul pe interior. Iar aluminiul de calitate superioară face ca binoclul CONQUEST HD să fie un însoțitor confortabil și ușor.

 Made in Germany

O revoluție în design, ergonomie și optică Un binoclu perfect versatil "Made in Germany“, care îmbină calitatea ZEISS cu tehnologia de vârf. Formele speciale pentru priză și rotița mare de focalizare ușurează mânuirea acestuia. Și asta la un raport preț-performanță extraordinar. Binoclul CONQUEST HD  reprezintă intrarea fără compromisuri în clasa premium Carl ZEISS.

 Cel mai mare câmp vizual

Bucurați-vă de observații îndelungate fără disconfort. .

Înveliș pentru lentile inovativ

Bucurați-vă de o calitate fascinantă a imaginii pe orice vreme. ÎnvelișulLotuTec® asigură că apa se scurge imediat de pe lentile iar murdăria se poate îndepărta imediat și ușor.

Precis chiar și la o distanță minimă de obsevare

În cazul observațiilor la distanțe minime vă puteți baza pe cea mai înaltă precizie. Asta pentru că noul CONQUEST HD își păstrează atuurile chiar și la o distanță minimă de observare. Indiferent dacă observați păsări, insecte sau fluturi la o distanță minmă: cu noul CONQUEST HDrecunoașteți toate detaliile cu o imagine impresionant de neutră și clară.

 Ergonomie optimă

Privirea confortabilă nu depinde doar de optica binoclurilor. Hotărâtoare este și ergonomia - și aici CONQUEST HD  convinge cu designul său modern. Astfel focalizarea confortabilă cu rotița mare de focalizare vă permite, chiar și cu mănuși, o priză ușoară, optimă și o focalizare precisă. Cupele de cauciuc sunt și ele ergonomice. Ușor lărgite se așează optim și spores astfel confortul la privire.

 Robust și precis

Binoclul CONQUEST HD nu este numai deosebit de ușor ci și extrem derobust. Carcasa este fabricată din aluminiu de calitate superioară. Astfel interiorul este protejat optim de condiții nefavorabile iar precizia sistemului de lentile HD este permanent asigurată. Binoclul CONQUEST HD va fi mereu un însoțitor de nădejde pregătit pentru orice operațiune dificilă.

Activitate Vanatoare
Culoare gri
Activitate Drumetie
Factor de marire 10x
Diametru obiectiv 42 mm
Tip produs Binoclu

Scrieţi o recenzie

Binoclu ZEISS Conquest HD 10X42

Binoclu ZEISS Conquest HD 10X42

Zeiss Romania - binocluri, lunete si dispozitive optice pentru vanatoare & outdoor, cu garantie, de la retailer autorizat Zeiss Romania. Intreaga gama de binocluri & lunete de vanatoare Zeiss disponibila: Conquest, Victory, Terra.