Incarcator automat CTEK M300 MARINE pentru ambarcatiuni - MagazinOutdoor.ro

Incarcator automat CTEK M300 MARINE pentru ambarcatiuni

CTEK

CTEK.M300

1 299,04 RON TVA inclus

Comenzi telefonice: 021.555.31.53

Nota: Produsele se pot ridica de la sediul nostru dupa confirmare telefonica.

Disponibilitate: IN STOC DEPOZIT

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 500 lei. Exceptie: colete agabaritice

Incarcator automat CTEK M300 MARINE pentru ambarcatiuni

Greutate produs: 3.01 kg.

Tensiune: 12V

Curent de incarcare maxim: 25.0A

Capacitate maxima acumulator pentru incarcare: 500Ah

Grad de izolatie: IP44

Racire cu ventilator

Tip incarcator / Tehnologie: 8 trepte, complet automat, program de incarcare in impulsuri inclus

Producator: CTEK

Aplicatii: Iahturi, Ambarcatiuni

Dimensiuni: 235 x 130 x 65 mm (L x l x h)

CTEK M300 este încărcătorul puternic din gama CTEK destinat proprietarilor de ambarcaţiuni cu nevoi mai mari de încărcare rapidă şi eficientă.
M300 este echilibrat termic, acesta recondiţionează un acumulator stratificat cu modul special RECOND, lucru necesar după mai multe descărcări complete, frecvente în mediul marin. Încărcătoarele CTEK Marine au cabluri de 4 metri şi ochiuri pentru instalarea uşoară în ambarcaţiuni. M300 este prevăzut cu o garanţie de 5 ani, furnizează 25 A şi prezintă clasificarea IP44. Toate încărcătoarele CTEK sunt proiectate astfel încât să nu producă scântei, sunt protejate împotriva scurtcircuitelor şi nu afectează echipamentele electronice.

CTEK M300 este prevăzut cu un cablu pentru senzor de temperatură dispus la un loc cu cablurile pentru acumulator. Senzorul de temperatură va regla automat tensiunea de încărcare dacă temperatura deviază de la +250C. O temperatură ridicată reduce tensiunea, iar condiţiile de îngheţ sunt gestionate prin mărirea tensiunii. Aşezaţi întotdeauna senzorul de temperatură cât mai aproape de acumulator posibil în timpul încărcării.

CTEK furnizeaza incarcatoare in peste 60 de tari din intreaga lume. De asemenea CTEK este un furnizor de incredere ca producator de echipamente originale pentru multi dintre cei mai prstigiosi producatori de masini si motociclete printre care mentionam: BMW, Mercedes, Lamborghini, Ferrari, Bentley, Maybach.

Tensiune 12 v
Curent maxim de incarcare 25 a
Capacitatea maxima a acumulatorului de incarcat 500 ah
Grad de izolatie IP Ip44

Scrieţi o recenzie

C-TEK Romania - redresoare baterii de la retailer autorizat CTEK Romania. Redresoare pentru toata gama de baterii pentru masina, moto, motoare electrice pescuit, cu capacitati intre 15 Ah si 300 Ah si tensiuni de 12 V, respectiv 24 V.