Binoclu Bushnell 8 X 42 Legend black - MagazinOutdoor.ro

Binoclu Bushnell 8 X 42 Legend black

Bushnell

VB.BB842W

1 051,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: INDISPONIBIL

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Binoclu Bushnell 8 X 42 Legend black

Producator: Bushnell

Factor de marire: 8x 

Diametru obiectiv: 42 mm

Legenda revine, cu un design complet nou. Ergonomia acestuia vă oferă o prindere sigură, cu carcasă mai ușoară decât a predecesorul său. Sistemul optic din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă o rezoluție, contrast și transmisie a luminii remarcabile. Combinat cu o construcție impermeabilă IPX-7 testată la 1 metru timp de 30 de secunde și cu strat de protecție RainGuard HD pentru optică, acest binoclu va rezista celor mai dure condiții de utilizare.

CONSTRUCȚIE IMPERMEABILĂ CU PROTECȚIE LENTILE RAINGUARD: Construcția impermeabilă IPX7 este testată prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute. Combinația dintre clasificarea IPX7 și Rainguard înseamnă că acest binoclu este gata să înfrunte cele mai dure elemente ale naturii.

SISTEM OPTIC COMPLET MULTI COATED, TOT DIN STICLA: Un sistem optic complet multi-acoperit din sticlă îmbunătățește contrastul, rezoluția și transmisia luminii. Finisajele de înaltă calitate, cauciucul moale la atingere și textura metalului periat oferă performanță într-un design modern, cu aspect deosebit.

TEXTURA AGRESIVĂ PENTRU PRINZĂ OPTIMĂ ȘI CARCAȘĂ DIN CAUCUC PENTRU PROTECȚIE LA ȘOCURI : Ergonomie, cu cauciuc moale la atingere și textură pentru prindere ușoară. Textura de prindere ușoară de-a lungul părților laterale și puntea binoclului reduce șansa de cădere și oferă o senzație de încredere ... chiar și cu o singură mână.

CONSTRUCȚIE UȘOARĂ A CORPULUI PENTRU CONFORT LA UTILIZARE TOATĂ ZIUA: Toate elementele optice din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Rotița de focalizare ultra-finată vă permite să vă concentrați rapid asupra subiectului pentru o definiție perfectă atunci când aveți nevoie.

- Adaptare la tripod
- Close Focus (m) 4.57m
- Exit Pupil 5.25mm
- Eye Relief 0.705in
- Lead Free Glass
- Acoperire optică : Fully Multi-Coated
- Sticlă prisme BaK-4
- Tip prisme Roof
- Water Resistant IPX7
- Waterproof/Fogproof IPX7
- Protecție lentile EXO Barrier
- Acoperire Dielectric prisme
- Acoperire Ultrawide Band
- Lead Free Glass

Culoare Negru
Activitate Vanatoare
Factor de marire 8x
Diametru obiectiv 42 mm
Tip produs Binoclu

Scrieţi o recenzie

Binoclu Bushnell 8 X 42 Legend black

Binoclu Bushnell 8 X 42 Legend black

Bushnell Romania - echipament vanatoare & outdoor, cu garantie, de la retailer autorizat Bushnell Romania. Intreaga gama de binocluri & lunete de vanatoare Bushnell disponibila: Trophy, Legend, Powerview, Legacy.